Mardin'de muhtar adaylığı kavgasında 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı

Mardin'de, muhtar adaylığı yüzünden aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi, 9 kişi ise yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Mardin'de muhtar adaylığı kavgasında 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı

Mardin'de, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde muhtar adaylığı nedeniyle aralarında husumet oluşan iki ailenin silahlı, taşlı ve sopalı kavgasında 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

Kavga saat 14.00 sıralarında Artuklu ilçesinin kırsal Ortaköy Mahallesi’nde yaşandı. 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde muhtar adaylığı nedeniyle husumetli olan akraba iki aile arasında tartışma çıktı.

Tartışma büyüyüp tabanca, taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. 7 kişi mermilerin isabet etmesi sonucu, 3 kişi de vücutlarına aldıkları darbelerle yaralandı.

İhbarla bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, kentteki hastanelere kaldırılıp tedaviye alındı. Kavgayla ilgili bazı kişiler de gözaltına alındı.

Göğüs bölgesine isabet eden kurşunla ağır yaralanan Fethullah Çakmak, kaldırıldığı Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Çakmak’ın cenazesi, otopsi için morga götürüldü.

Kaynak: DHA
Etiketler mardin muhtar kavga
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin