Mardin'de iki aile arasında silahlı kavga! 2 ölü, 2 yaralı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Mardin'de iki aile arasında silahlı kavga! 2 ölü, 2 yaralı

Edilen bilgilere göre, akşam saatlerinde Kızıltepe ilçesi Ayaz Mahallesi'nde iki aile arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı.

Tartışmanın büyümesi ile çıkan silahlı kavgada H.Ş.A. (65) ve A.A. (50) hayatını kaybederken, M.N.A. (41) ve A.Ö. (53) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılırken, hayatını kaybeden iki kişinin cenazeleri de aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

3 KİŞİ YARALANMIŞTI

Mardin’de, 6 Ocak'ta aralarında husumet bulunan iki ailenin fertleri arasında çıkan silahlı kavgada, kurşunların isabet ettiği A.A., A.D. (18) ve M.D. (35) yaralanmıştı.

Olay, Artuklu ilçesi Midyat kara yolu üzerindeki Kabala Mahallesi’nde meydana gelmişti. 9 Ekim 2023’te Faysal Duva’nın (57) öldüğü silahlı kavga nedeniyle aralarında husumet bulunan aileler arasında, tartışma çıkmıştı. Tartışma büyüyerek silahlı kavgaya dönüşmüştü. Kavgada kurşunların isabet ettiği A.A., A.D. (18) ve M.D. (35) yaralanmıştı.

İhbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edilmişti. Ağır yaralanan A.A., ilk müdahalenin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, diğer yaralılar da çevredeki özel hastanelere kaldırılarak tedaviye alınmıştı.

Jandarma ekipleri, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatılmıştı.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin