Lise müdür yardımcısına kanlı pusu! Katil evinin önünde bekledi, aracında vurarak öldürdü

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde evinin önündeki otomobiline binen lise müdür yardımcısı 45 yaşındaki Mahir Çoğaç, kendisini bekleyen şüpheli tarafından başından tabancayla vurularak öldürüldü. Katilin 17 yaşındaki bir çocuk olduğu öğrenildi. Olaya ilişkin 2 şüpheli gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Lise müdür yardımcısına kanlı pusu! Katil evinin önünde bekledi, aracında vurarak öldürdü

Olay, sabah saatlerinde Kocaeli’nin Çayırova ilçesi Çayırova Mahallesi Fatih Caddesi’nde meydana geldi. Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi’nde müdür yardımcısı olan Mahir Çoğaç, saat 09.00 sıralarında okula gitmek için evinden çıkarak caddede park halinde olan kendisine ait otomobile bindi.

Lise müdür yardımcısına kanlı pusu! Katil evinin önünde bekledi, aracında vurarak öldürdü

Çoğaç emniyet kemerini taktığı sırada, kendisini bekleyen şüpheli aracın yanına gelerek Çoğaç’ın başına tabanca ile 1 el ateş etti. Mahir Çoğaç, kanlar içerisinde kalırken, şüpheli yaya olarak olay yerinden kaçtı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve acil sağlık ekipleri geldi.

Mahir Çoğaç'ı başından vuran kişinin 17 yaşında olduğu iddia edildi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Lise müdür yardımcısına kanlı pusu! Katil evinin önünde bekledi, aracında vurarak öldürdü - Resim : 2

Ağır yaralanan Çoğaç, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Mahir Çoğaç, doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı.

KATİL EVİNİN YAKININDA BEKLEMİŞ

Şüphelinin olaydan bir saat önce Mahir Çoğaç’ın evinin yakınında beklediği anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

ŞÜPHELİ İLE ONA YARDIM EDEN BİR KİŞİ YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Çoğaç’ı vuran şüpheli ile ona yardım ettiği öğrenilen bir kişi polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla İstanbul’un Dudullu ilçesinde yakalandı. İki şüpheli işlemleri için Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin