![Medyatava Özel](https://s.medyatava.com/assets/web/images/medyatava-ozel.png)
Kübra Par'ın bugün bülteni kapatırken yaptığı hareket sosyal medyada gündem olmuştu.
Par'ın o hareketi neden yaptığı ilgili çeşitli yorumlar yapıldı.
Medyatava o hareketin neden yapıldığına dair pere arkası bilgilere ulaştı.
tv100 Ana Haber Sunucusu Kübra Par bugünkü ana haber sonrası bir talihsizlik yaşadı.
Yayın çıkışında program yönetmeniyle el hareketiyle şakalaşan Par'in o anları kameraya yansıdı.
Bir kaç gündür ana haberden zamanında çıkamayan Par'ın yönetmenine 'zamanında çıktım' demek için böyle bir harekette bulunduğu öğrenildi.
KÜBRA PAR'DAN AÇIKLAMA
Kübra Par da sosyal medyadan bir açıklama yaparak el hareketi şakasının bugünkü gündemle ilgisinin olmadığını belirtti ve izleyicilerden özür diledi.
Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Bu akşam Ana Haber bittikten sonra bir canlı yayın kazası yaşadım. Bir kaç gündür çıkışta Ana Haber’den bir iki dakika geç çıkıyor, Alfa Petek Yarışma Programı’nın yayın dilimine giriyorduk. Yayın arasında yönetmenimizle bu konuda esprileştik ve iddialaştık. Haber bitiminde jenerik girdi ve kulağıma bir espri yaptı. Yayından çıktığımızı düşünerek kendisine bir şaka yaptım. O anlar kameralara yansımış. Olayın bu gün yaşanan gündemle bir ilgisi yoktur. Ortaya çıkan görüntüden dolayı tüm izleyicilerimizden özür dilerim.