Giresun Dereli ilçesinde bağlı Küçükahmet köyünde yaşayan ve gelecek hafta birliğini teslim olacak Burak Genç ve Emre G. için dün akşam asker uğurlama eğlencesi düzenlendi.
Korkunç olay! Bu hafta birliğine teslim olacaktı. Kendisi için düzenlenen asker eğlencesinde maganda kurşunuyla yaralandı
Giresun'da 21 yaşındaki Burak Genç, kendisi için düzenlenen askere uğurlama eğlencesinde maganda kurşunuyla ağır yaralandı. Genç’in vatani görevini yapmak için bu hafta içinde birliğine teslim olacağı öğrenildi.
Eğlence sırasında kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce tabancayla havaya ateş açıldı. Silahtan çıkan kurşunun başına isabet etmesiyle Burak Genç, kanlar içinde yere yığıldı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Genç, ambulansla Giresun Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Ameliyata alınan Burak Genç’in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.
Olayın ardından köyde eğlence sonlanırken, jandarma ekipleri, Burak Genç’in yaralanmasına neden olan kişinin tespit edilmesi için çalışma başlattı.
Öte yandan, Genç’in vatani görevini yapmak için Emre G. ile bu hafta içinde birliklerine teslim olacağı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.