Konya'da kiracı dehşeti! Dükkan sahibini tüfekle öldürdü

Kiracı ve es sahibi kavgaları sürüyor. Dehşete düşüren bir haber de Konya'dan geldi. Lokanta işleten kiracı Harun Ç. dükkan sahibi Muammer Tutar'ı, tüfekle ateş ederek öldürdü.

Google Haberlere Abone ol
Konya'da kiracı dehşeti! Dükkan sahibini tüfekle öldürdü

Konya'da lokanta işleten kiracı Harun Ç.(33), aralarındaki borç meselesi nedeniyle dükkan sahibi Muammer Tutar'ı, tüfekle ateş edip öldürdü.

Olay, saat 14.00 sıralarında Meram ilçesi Karahüyük Mahallesi Hatip Caddesi'nde bir lokantada meydana geldi. Harun Ç., iş yerine gelen dükkan sahibi Muammer Tutar ile aralarındaki borç meselesi nedeniyle tartıştı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Harun Ç, tüfekle Tutar'ı ateş etti.

Göğsünden yaralanan Tutar, kanlar içinde yere yığılırken, Harun Ç. de hızla olay yerinde uzaklaştı.

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Tutar, sağlık görevlilerinin tüm müdahalesine karşın yaşamını yitirdi, Kaçan Harun Ç. de kısa sürede İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin