Kırmızı bültenle aranıyordu. Rusya'da suç örgütü kurma suçlamasıyla aranan kişi Antalya'da yakalandı

Rusya'da "suç örgütü kurma" suçlamasıyla aranan bir kişi, Antalya'da gözaltına alındı. Şüpheli, ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından Antalya İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

Google Haberlere Abone ol
Kırmızı bültenle aranıyordu. Rusya'da suç örgütü kurma suçlamasıyla aranan kişi Antalya'da yakalandı

Rusya'da işlediği suçla ilgili Interpol (Uluslararası Polis Teşkilatı) tarafından kırmızı bültenle aranan zanlı, Antalya'nın Alanya ilçesinde yakalandı.

Jandarma ekipleri, Interpol tarafından "suç örgütü kurmak ve yağma" suçlamalarıyla kırmızı bültenle aranan Rus vatandaşı R.S.'nin ilçede olduğunu belirledi.

Kestel Mahallesi'nde belirlenen adrese düzenlenen operasyonda zanlı gözaltına alındı.

Şüpheli, ifade işlemlerinin ardından Antalya İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

Kırmızı Bülten, Interpol tarafından dünya çapında aranan kişilerin yakalanmasını kolaylaştıran bir uluslararası yayın mekanizmasıdır.

Bu bülten, ciddi suçlar işleyenlerin adalet önüne çıkarılmasını ve uluslararası işbirliğini güçlendirmeyi amaçlar. Üye ülkeler arasında suçluların kaçmasını önlemek için bilgi paylaşımını teşvik eder.

Kırmızı Bülten, hükümetler, polis teşkilatları ve sivil toplum kuruluşları arasında koordinasyon sağlayarak dünyanın dört bir yanında adaletin sağlanmasına yardımcı olur.

 

 

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin