Kavga Yeniden Alevlenecek! Yılmaz Özdil'den Özgür Özel'i Kızdıracak Sözler. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın Açılışını İmamoğlu Gelmesin Diye 30 Ağustos'a Aldı

Gazeteci Yılmaz Özdil'in hedefinde yine CHP Genel Başkanı Özgür Özel vardı. 31 Ağustos'ta açılması beklenen İzmir Enternasyonal Fuarı'nın açılışını Özgür Özel tarafından baskı yapılarak bir gün öncesine aldırıldığını söyleyen Özdil, Özel'in bu kararı Ekrem İmamoğlu ile yan yana gelmemek için aldığını iddia etti. "Açılış 31 Ağustos'ta yapılsaydı İmamoğlu da orada olacaktı." diyen Özdil, çok sert ifadeler kullandı: Karizması çizilmesin diye...

Google Haberlere Abone ol
Kavga Yeniden Alevlenecek! Yılmaz Özdil'den Özgür Özel'i Kızdıracak Sözler. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın Açılışını İmamoğlu Gelmesin Diye 30 Ağustos'a Aldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 93'üncüsü "teknoloji" temasıyla düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) 30 Ağustos'ta kapılarını açmıştı.

Gazeteci Yılmaz Özdil, kendisine ait YouTube kanalından hem fuarla ilgili hem de CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilgili önemli iddialarda bulundu ve Özel için çok sert konuştu.

Fuarın açılış tarihinin daha önceden belirlendiğini ve resmi açılışın 31 Ağustos 2024 tarihinde yapılacağını söyleyen Özdil, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in son saniyede İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'a baskı yaparak tarihi bir gün öncesine 30 Ağustos'a aldırdığını iddia etti. 

"Son derece tatsız bir açılış oldu, tek başına açılış yaptı. Çünkü tarih değişince bu kez de öbür davetliler katılamadı çünkü herkesin 30 Ağustos kutlamaları planları vardı. 31 Ağustos'ta resmi açılış yapıldı." ifadesini kullanan Özdil, İYİ Parti Genel Başkanı'nın da bu tarih değişikliğine tepki gösterdiğini ve fuara katılmadığını söyledi. 

ÖZGÜR ÖZEL'E YÖNELİK ÇOK SERT SÖZLER

"Özgür Özel'in hırsları aklının önünde gidiyor, bütün spot ışıkları kendi üstünde olsun istiyor. bulunduğu ortamda hiç kimse ondan daha popüler olsun istemiyor" ifadesini kullanan Özdil, " Bana sorarsanız açılışı o yüzden bir gün öncesine çekti. Tek başına olabilmek için. Ertesi gün resim açılışa katılsa İmamoğlu da orada olacaktı." iddiasında bulundu.

"İmamoğlu'nun bulunduğu ortamda kim takar Özgür Özel'i?" diyen Yılmaz Özdil, "İmamoğlu'nun İzmir'de İstanbul'dan daha fazla oyu var. Özel, 31 Ağustos'taki bu açılışı bu yüzden öne çekti. 30 Ağustos'ta İstanbul'da bulunak zorunda olan Ekrem İmamoğlu gelemesin diye.. Özgür Özel kızıyor ama karizma problemi var, eziliyor.  Zaten karizması yok, olmayan karizma da çizilmesin diye İmamoğlu ile İzmir'de yan yana olmak istemedi. Çünkü aynı salonda kimin daha fazla alkışlanacağı ortada..." diye konuştu.

 

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin