Kastamonu'da ortalık savaş alanına döndü. Kolej sahibi, öğretmenlere saldırdı. 4 kişi darp raporu aldı

Kastamonu'da bir özel kolejin sahibi ve yakınları, mali anlaşmazlıkları görüşmek üzere randevu talep ettikleri öğretmenlere saldırdı. Olayın ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden 4 kişi darp raporu aldı.

Google Haberlere Abone ol
Kastamonu'da ortalık savaş alanına döndü. Kolej sahibi, öğretmenlere saldırdı. 4 kişi darp raporu aldı

Kastamonu'da, Özel Tema Koleji'nin sahibi Malik Erdoğan ve yakınlarının saldırısına uğrayan öğretmenler şikayetçi oldu.

Kastamonu'da bir süre önce faaliyetlerine son veren Özel Tema Koleji'nin sahibi ve yakınları, ödemeleri görüşmek üzere öğretmenleri, Doğa Kültür Köyü Öğretmenevi'ne çağırdı.

Burada yapılan görüşme sırasında 3 öğretmen ile 1 öğretmenin nişanlısı, okul sahibi Malik Erdoğan, oğulları Erdem Erdoğan ve Onur Erdoğan ile yakınları Y.F.Ö. tarafından saldırıya uğradıklarını belirterek, jandarmaya başvurdu. 

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden 4 kişi darp raporu aldı.

'3-4 KİŞİ ÜZERİME SALDIRDI'

Ali Özçağlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, gelecek yıl çalışmak için sözleşme yapmış olmalarına rağmen apar topar okulun kapatılma kararı alındığını söyledi.

Öğretmenleri tek tek görüşmek için çağırdıklarını belirten Özçağlı, "Bugün benim ve diğer öğretmenlerimizin görüşmeleri vardı. Ayrı ayrı görüşüldükten sonra görüşmesi biten öğretmenler gidiyordu. Ben görüşmek için gittiğimde okul sahibinin oğlu, 'Hocam sana bir sarılayım' dedi. Sonra anlamadan beni itip vurmaya başladı. Sonrasında beni yere düşürdüler. 3-4 kişi üzerime saldırdı, beni darbetmeye başladı." dedi.

Görüşme için bekleyen diğer öğretmenlerin kavgayı ayırmaya çalıştığını dile getiren Özçağlı, "Bizleri ayırmak için gelen öğretmenlerimizi de bu sırada saldırıp yere düşürdüler. Olayı kameraya çekmek isteyen öğretmenimizi iterek engellemeye çalıştılar. Ağza alınmayacak küfürler ettiler. Jandarmayı çağırdık." diye konuştu.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin