6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin 2'nci yıl dönümü dolayısı ile Malatya ve Kahramanmaraş'ta eğitime 1 gün ara verilecek.
Kahramanmaraş ve Malatya'da okullar için 6 Şubat kararı
Malatya ve Kahramanmaraş'ta, 6 Şubat 2023'te meydana gelen deprem felaketinin 2. yılına ilişkin karar alındı.
Kaynak: İHA
Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Anma programı ve depremde yakınlarını kaybetmiş vatandaşlar tarafından yapılacak mezarlık ziyaretleri dolayısıyla kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personel de idari izinli sayılacak" denildi.
Kahramanmaraş Valiliğinden yapılan açıklamada ise, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerin yıl dönümünde, ilde düzenlenecek anma programları, vatandaşlar tarafından yapılacak mezarlık ve taziye ziyaretleri dolayısıyla trafik yoğunluğunun oluşabileceği belirtildi.
Sıradaki Galeri İçin Sürükleyin