Jandarmadan Narin'in cesedini sakladığını iddia edilen Nevzat Bahtiyar ile ilgili uyarı

Türkiye'yi yasa boğan 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti soruşturmasını yürüten jandarmadan Nevzat Bahtiyar ile ilgili uyarı yaptı. Soruşturma kapsamında amca Salim Güran'ın ardından tutuklanan ikinci isim olan ve Narin'in cesedini sakladığını iddia edilen Nevzat Bahtiyar'ın itirafçı değil, katil zanlısı, suç ortağı olduğu belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Jandarmadan Narin'in cesedini sakladığını iddia edilen Nevzat Bahtiyar ile ilgili uyarı

Diyarbakır’da 21 Ağustos günü Kuran kursundan çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan ve 8 Eylül günü cesedi bir dere yatağında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.

 

Soruşturma kapsamında aralarında Narin'in anne, ağabey ve amcalarının da bulunduğu toplam 10 kişi tutuklandı. 

Amca Salim Güran'ın ardından tutuklanan ikinci isim olan ve  amca Salim Güran'ın talimatıyla Narin'in cesedini sakladığını iddia edilen Nevzat Bahtiyar ile ilgili jandarmadan uyarı geldi. 

 

Haber Global'de yer alan habere göre, Narin Güran cinayeti soruşturmasını yürüten jandarma Nevzat Bahtiyar ile ilgili çalışmalar sonucu suçunu itiraf etmek zorunda kalan bir suç ortağı ve katil zanlısı olduğunu vurguladı.

NASIL YAKALANDI?


Narin'in soruşturmasında Eğertutmaz deresi bölgesinde bulunan karakoldaki optik kamera sonucu kırmızı arabayla ilgili bilgi ve görüntülere ulaşıyor. HTS kayıtları sonrası arama kayıtlarına ulaşan jandarma daha sonra Nevzat Bahtiyar'ın evine baskın düzenleyerek gözaltına alıyor. Bahtiyar daha sonra çelişkili ifadelerle birlikte suçunu itiraf etmek zorunda kalıyor.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin