İYİ Partili isimden dikkat çeken ziyaret! Özel'in ardından İYİ Partili Çömez de eski Cumhurbaşkanı Sezer'i ziyaret etti

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez'den dikkat çeken ziyaret. Çömez, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i ziyaret etti. Yaklaşık iki hafta önce CHP lideri Özgür Özel de eski Cumhurbaşkanı Sezer'i ziyaret etmişti.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Partili isimden dikkat çeken ziyaret! Özel'in ardından İYİ Partili Çömez de eski Cumhurbaşkanı Sezer'i ziyaret etti

27 Nisan'da yapılan olağanüstü kurultayda Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti Genel Başkanı seçilmişti. Kurultay sürecini tamamlayan İYİ Parti’de dün Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, TBMM Grup Başkanvekili görevine getirilmişti. 

TBMM Grup Başkanvekili Çömez bugün dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirdi. TBMM Grup Başkanvekili Çömez, bugün  10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i ziyaret etti.

Çömez, sosyal medya hesabından eski Cumhurbaşkanı Sezer'e gerçekleştirdiği ziyaret sırasında çekilen fotoğrafları paylaştı.

Çömez iki fotoğrafı " 10. Cumhurbaşkanımız Sayın Ahmet Necdet Sezer’i ziyaret ettim. Örnek bir devlet adamı olarak deneyimlerini dinlemek ve tavsiyelerini almak benim için her zaman yol gösterici olmuştur." notuyla paylaştı. 

ÖZEL DE ZİYARET ETMİŞTİ

Yaklaşık iki hafta önce CHP lideri Özgür Özel de eski Cumhurbaşkanı Sezer'i ziyaret etmişti. Ziyaret sonrası basına açıklamada bulunan Özel, "Türkiye’deki herkesin o süreci imrenerek hatırladığı bir cumhurbaşkanlığı dönemi geçirmişti. Kendisinin tavsiyelerini aldık" açıklamasında bulunmuştu. 

cv

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin