İYİ Parti'den istifa etmişti: Yavuz Ağıralioğlu'nun partisinin kuruluş tarihi belli oldu

Eski İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun parti kurma hazırlıkları kapsamında kuruluş dilekçesinin verileceği tarih belli oldu. tv100'e özel açıklamalarda bulunan Ağıralioğlu, "Memleketin sarılabileceği tutunabileceği inanabileceği arkasına düşebileceği bir tavana ihtiyacı var" dedi.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti'den istifa etmişti: Yavuz Ağıralioğlu'nun partisinin kuruluş tarihi belli oldu

İYİ Parti'den istifa eden eski İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu parti kurma hazırlıklarında son aşamaya geldi.

Partinin resmi müracaatı Cumhuriyet'in 101.yılı kutlamalarından bir gün önce yapılacak.

LOGO BELLİ OLDU

''Millet içinde millet sloganıyla'' yola çıkacak olan partinin hazırlıkları tamamlanırken, partinin logosu parlament mavisi ve beyaz renkten oluşacak.

İYİ Parti'den istifa etmişti: Yavuz Ağıralioğlu'nun partisinin kuruluş tarihi belli oldu

tv100 editörü Betül Araz'a konuşan Yavuz Ağıralioğlu, partinin kurucularını "Liyakatlı şöhretsizler" olarak tanımladı ve kadronun yeni isimlerden oluşacağını ekledi.

Ağıralioğlu, ''Memleketin sarılabileceği tutunabileceği inanabileceği arkasına düşebileceği bir tavana ihtiyacı var'' diyerek, şu ifadeleri kaydetti:

''İlk defa sahayı bu kadar siyasi olarak memleket hizmetine uygun görüyorum. 2001'e benziyor. Sanki memleket 2002'ye doğru gidiyor. Biz dolgu malzemesi gibi konumlanmayız. Kimsenin B planı değiliz. Münasebetsiz münakaşalardan uzak duracağız. Millet odaklı siyaset yapacağız.”

MERAL AKŞENER'DEN 'HAYIRLI OLSUN' MESAJI

Yeni kurulacak parti için İYİ Parti’nin Eski Genel Başkanı Meral Akşener de “hayırlı olsun” temennisinde bulundu. Öte yandan yeni kurulacak partiye İYİ Parti, CHP ve Bağımsız milletvekillerinden geçmek isteyenlerin de olduğu ifade ediliyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin