İtalya'da lüks yat battı: Morgan Stanley'nin başkanı Jonathan Bloomer da kayıplar arasında

Morgan Stanley International'ın başkanı Jonathan Bloomer'a ait lüks yat İtalya'nın Palermo kenti açıklarında şiddetli fırtına nedeniyle battı. Bloomer ve kızı kaza sonrası kaybolan altı kişi arasında yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
İtalya'da lüks yat battı: Morgan Stanley'nin başkanı Jonathan Bloomer da kayıplar arasında

ABD'nin dev yatırım bankası Morgan Stanley International'ın başkanı Jonathan Bloomer'a ait lüks yat İtalya'nın Sicilya adasında yer alan Palermo kenti açıklarında şiddetli fırtına nedeniyle battı.

MIKTE LYNCH VE KIZI DA TEKNEDEYDİ

Reuters'ın geçtiği son dakika haberine göre Sicilya'daki sivil koruma dairesi başkanı Salvatore Cocina, Blumer ve Clifford Chance'de avukat olan Chris Morvillo'nun kayıplar arasında olduğunu söyledi.

İngiliz teknoloji kralı Mike Lynch ve 18 yaşındaki kızı Hannah da kayıp.

İtalyan sahil güvenliği daha önce yaptığı açıklamada, 56 metrelik İngiliz bayraklı bir yelkenli gemi olan Bayesian'ın 22 kişi taşıdığını ve Porticello limanı yakınında kıyının hemen açıklarında demirlediğini ve pazartesi günü erken saatlerde bir kasırgaya tutulduğunu söyledi.

15 KİŞİ KURTARILDI

Geminin şefi olan bir adamın öldüğü doğrulanırken. Sahil güvenlik, kayıpların İngiliz, Amerikan ve Kanada vatandaşlığına sahip olduğunu açıkladı.

Aralarında teknenin sahibi Leeds'in eşi Angela Bacares ve annesi tarafından bir yaşındaki kız çocuğunun da bulunduğu 15 kişi kurtarıldı.

Birleşik Krallık'ın teknoloji sektörünün en parlak işletmelerinden biri haline gelen bir yazılım şirketi olan Autonomy'nin kurucu ortağı Leeds'in sözcüsü yorum yapmayı reddetti.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin