İSTANBULLULAR DİKKAT! Metrobüs, metro, otobüs, tramvay ve vapur Ücretsiz oldu. İşte İBB'nin açıklaması

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri Resmi Gazete'de yayımlanan kararka ücretsiz olmuştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerinin toplu ulaşım hizmetlerinden ücretsiz yararlanacağını bildirdi.

Google Haberlere Abone ol
İSTANBULLULAR DİKKAT! Metrobüs, metro, otobüs, tramvay ve vapur Ücretsiz oldu. İşte İBB'nin açıklaması

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle 15 Temmuz Pazartesi günü Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattı seferleri ücretsiz olacağı Resmi Gazete'de yayımlanan kararla duyurulmuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerinin toplu ulaşım hizmetlerinden ücretsiz yararlanacağını açıkladı.

15 Temmuz'da kent genelinde İstanbulkart ücret entegrasyonuna dahil İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü otobüsleri, özel halk otobüsleri, metrobüs, nostaljik tramvay ve tünel araçları, Şehir Hatları AŞ vapurları, özel deniz toplu ulaşım araçları (İDO Körfez hariç), Metro İstanbul AŞ (tramvay, metro, hafif metro ve füniküler, teleferik ve Kadıköy-Moda nostaljik tramvay) araçları ücretsiz toplu ulaşım hizmeti sağlayacak.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin