İstanbullular dikkat! İBB duyurdu: 12 gün sürecek. D-100’ün Edirne ve Ankara istikameti kademeli olarak kapatılacak

İstanbulluların trafik çilesi bitmiyor. Avrupa Yakası'nın ardından bu kez Anadolu Yakasında 12 gün sürecek yol çalışması yapılacak. Kartal’daki Sanayi Yaya Üst Geçidi’nde yarın yenileme çalışması başlıyor. Çalışma süresince 12 gün boyunca 00.00-06.00 saatleri arasında D-100’de her iki yön kademeli olarak trafiğe kapatılacak.

Google Haberlere Abone ol
İstanbullular dikkat! İBB duyurdu: 12 gün sürecek.  D-100’ün Edirne ve Ankara istikameti kademeli olarak kapatılacak

İstanbul’un Kartal ilçesindeki Esentepe Mahallesi’nde bulunan Sanayi Yaya Üst Geçidi yenileme çalışmaları nedeniyle D-100 Karayolu yarından itibaren 12 gün boyunca 00.00-06.00 saatleri arasında her iki yönde kademeli trafiğe kapatılacak.

EDİRNE VE ANKARA İSTİKAMETİ TRAFİĞE KAPATILACAK

İBB’den yapılan açıklamada, Kartal Esentepe Mahallesi Sanayi Yaya Üst Geçit köprüsünün teknik ömrünü yitirmesi ve deprem riski sebebiyle yapılan yenileme çalışmalarının devam ettiği belirtildi.


Açıklamada, “Çalışmalar kapsamında D-100 Karayolu, Esentepe Mahallesi mevkiinde 6 Eylül 2024 tarihinden itibaren 12 gün boyunca 00.00-06.00 saatleri arasında Edirne ve Ankara istikametleri kademeli olarak trafiğe kapatılacak. Bölgede trafik yoğunluğunda artış görülebileceğinden alternatif güzergahların kullanılması öneriliyor.” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin