İstanbul'da trafik magandası! Trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsüne silah çekti: O görüntüleri bir yerde görürsem seni vururum

İstanbul Pendik'te bir trafik magandası dehşeti yaşandı. Seyir halinde kendisine tepki gösteren motosiklet sürücüsüne küfürler yağdıran trafik magandası silahını çekerek sürücüyü tehdit etti: O görüntüleri bir yerde görürsem seni vururum!

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da trafik magandası! Trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsüne silah çekti: O görüntüleri bir yerde görürsem seni vururum

Pendik'te otomobil sürücüsü trafikte kendisine tepki gösteren motosiklet sürücüsüne küfürler savurarak silah çekti. Korku dolu o anlar kask kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay, bugün saat 15.30 sıralarında Pendik'te meydana gelen geldi. Edinilen bilgiye göre D-100 Karayolunda seyir halindeki otomobil sürücüsü motosiklet sürücüsünü sıkıştırdı.

KÜFÜR YAĞDIRDI SİLAH ÇEKTİ!

Motosiklet sürücüsü tepki gösterince aracını motosiklet sürücüsünün önüne kıran şahıs küfürler ederek silah çekti. Motosiklet sürücünün kask kamerasının kayıtta olup olmadığını soran şahıs görüntüleri bir yerde yayınlanması halinde kendisini bulacağını belirterek tehditler savurdu. Çevredeki sürücülerin korna sesleri sonrası şahıs yoluna devam etti. Trafikte korku dolu o anlar kask kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin