İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde üst düzey atamalar. Sinem Dedetaş'ın yerine Güçlü Şeneler geldi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Şehir Hatları ve İstanbul Halk Ekmek AŞ'ye yeni isimler atadı. Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Serhan Dedetaş’ın Şehir Hatları Genel Müdürlüğü’ndeki koltuğuna Güçlü Şeneler getirildi.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde üst düzey atamalar. Sinem Dedetaş'ın yerine Güçlü Şeneler geldi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstanbul Şehir Hatları genel müdürlüğüne Güçlü Şeneler’in atandığını açıkladı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yaptığı açıklamada  şu ifadelere yer verdi:

Değerli çalışma arkadaşlarımız Hamidiye Su AŞ Finans Satış ve Pazarlama Genel müdür yardımcılığı görevini yapmakta olan Güçlü Şeneler İstanbul Şehir Hatları genel müdür görevine atanmıştır.

Kendisine yeni görev yerinde başarılar dileriz İstanbul Şehir Hatları genel müdür görevini vekaletini yürütmekte olan sayın Ercüment Güldik, İstanbul şehir hatları satın alma müdürü olarak görev yapmaya devam edecek olup kendisine bugüne kadar vermiş olduğu değerli hizmetleri için teşekkür ederiz.

Şehir Hatları Genel Müdürlüğü'nü Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Serhan Dedetaş yürütüyordu. 

HALK EKMEK’E DE YENİ İSİM

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan açıklamada “İstanbul Halk Ekmek AŞ genel müdür görevine Sayın Derya Atacan atanmıştır. Kendisine yeni görevinde hayırlar dileriz. İstanbul Halk Ekmek AŞ genel müdür görevini vekaleten yürütmekte olan sayın Erdoğan Sipahi, İstanbul Halk ekmek AŞ genel müdür yardımcısı olarak görev yapmaya devam edecek olup kendisine bugüne kadar vermiş olduğu değerli hizmetleri için teşekkür ederiz” denildi.

Kaynak: Medyatava Özel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin