İstanbul Beyoğlu'nda genç kadına sokak ortasında cinsel saldırıda bulunan sapığın ifadesi ortaya çıktı: Semir Tarhan kendini böyle savundu

İstanbul Beyoğlu’nda sokak ortasında genç kadına cinsel saldırıda bulunan Semir Tarhan ve Ömer Konu'nun ifadesi ortaya çıktı. Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından yeniden gözaltına alınıp tutuklanan Semir Tarhan kendini böyle savundu.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Beyoğlu'nda genç kadına sokak ortasında cinsel saldırıda bulunan sapığın ifadesi ortaya çıktı:  Semir Tarhan kendini böyle savundu

İstanbul Beyoğlu’nda çok sayıda suç kaydı bulunan Semir Tarhan ve Ömer Konu, 1 Ekim Salı günü, sokakta yürüyen 25 yaşındaki İ. A.’yı takibe etti. Bir süre sonra kadının üzerine yürüyen Semir Tarhan ve Ömer Konu genç kadına cinsel saldırıda bulundu. 

Çığlık atan kadını kurtarmak için çevredekiler müdahale etti. O sırada tacizcilerden biri, “amcamın kızı" diyerek çevredekilerden kurtulmak istedi. Vatandaşlar 'Amcanın kızı olsa ne olur" tepki gösterdi. Şüpheliler olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Sosyal medyada gündem olmasının ardından şüpheliler yeniden gözaltına alındı.

Gözaltına alınan Semir Tarhan ile Ömer Konu, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Tutuklanan iki şüpheli işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.

Yapılan soruşturmada, genç kıza sarılarak yere yatıran şüphelinin Semir Tarhan olduğu belirlendi. 

İstanbul Beyoğlu'nda genç kadına sokak ortasında cinsel saldırıda bulunan sapığın ifadesi ortaya çıktı:  Semir Tarhan kendini böyle savunduSemir Tarhan (soldaki) ve Ömer Konu (sağdaki)


İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Genç kadına saldırıda bulunan Semir Tarhan'ın ifadesi ortaya çıktı.

Habertük'te yer alan habere göre, Semih Tarhan verdiği ifadesinde, genç kızı Balo Sokak'ta gördüğünü belirterek, "500 TL cebine yardım olarak para sıkıştırdım. Sarhoştum, sarılmaya çalıştığım anları hatırlamıyorum. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTILAR

Tutuklanan iki şüphelinin suç dosyaları da kabarık çıktı. Şüphelilerin "cinsel saldırı", "kasten yaralama", "mukavemet", "gasp" ve "otomobilden hırsızlık" gibi suçlara karıştığı ortaya çıktı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin