Hasan Can Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli? Hasan Can Kaya hakkındaki iddia ne?

Exxen platformunda yayınlanan Konuşanlar isimli Talk Show programı ile geniş kitlelerce tanınan Hasan Can Kaya ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Komedyen, senarist ve yapımcı Hasan Can Kaya'nın partide tanıştığı genç bir kızı evinde alıkoyduğu söyleniyor. Peki, Hasan Can Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli? Hasan Can Kaya hakkındaki iddia ne?

Google Haberlere Abone ol
Hasan Can Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli? Hasan Can Kaya hakkındaki iddia ne?

1 Erkek 1 Kadın dizisinde senaristlik yaparken, stand-up yapmaya karar veren Hasan Can Kaya, Ocak 2020'den beri 'Konuşanlar' projesiyle adından söz ettiriyor. Bir yandan da oyunculuk yapan Kaya'nın birçok ödülü bulunuyor. 34 yaşındaki komedyen son olarak hakkında ortaya atılan bir iddia ile gündem oldu. Genç kadının şikayetyle emniyete götürülen Hasan Can Kaya, şikayetin geri çekilmesi üzerine serbest kaldı. Peki, Hasan Can Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli? Hasan Can Kaya hakkındaki iddia ne?

HASAN CAN KAYA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

16 Aralık 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Hasan Can Kaya, komedyen, oyuncu ve senaristtir. 1 Erkek 1 Kadın dizisinde senarist olarak çalışan Kaya, senarist grubundaki arkadaşlarının desteği ile stand-up yapmaya karar verdi. Daha sonra Beşiktaş Leman Kültür'de stand-up yapmaya başladı ve Ocak 2022'de ilk kişisel projesi Konuşan'lar isimli Talk Show'u çekmeye başladı. Aralık 2022'de Exxen platformuna taşınan Konuşanlar sayesinde büyük bir ün elde etti. Konuşanlar'ın Youtube'a yüklenen bölümleri ise yayından kaldırıldı. Bu bölümlerin kaldırılması ile programın takipçi sayısında düşüş yaşandı.

Hasan Can Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli? Hasan Can Kaya hakkındaki iddia ne?

HASAN CAN KAYA HAKKINDAKİ İDDİA NE?

Edinilen bilgiye göre, ünlü komedyen Hasan Can Kaya, İstanbul’daki özel bir üniversitenin mezuniyet partisine katıldı. Kaya, partiye katılan 23 yaşındaki Nazlıcan A. isimli genç bir kızla tanıştı ve ikili bir süre sohbet etti. Partinin sonlarında ikili, Can Kaya'nın Levent'teki kendi evine gitti. İçeride sohbet etmeye başlayan ikili bu esnada iddiaya göre alkol aldı. Geçtiğimiz hafta Salı günü saat 04.00 sıralarında meydana gelen olayda, sohbet devam ederken gecenin ilerleyen saatlerin Nazlıcan A. iddiaya göre, Hasan Can Kaya’nın kendisiyle yakınlaşmasından rahatsız oldu. Bunun üzerine genç kız evden çıkmak istedi fakat Can Kaya tarafından alıkonuldu.

Kaya’ya tepki gösteren genç kız cep telefonundaki mesajlaşma uygulaması üzerinden arkadaşına canlı konum attı. Daha sonra da “bana madde verdiler, nerede olduğumu bilmiyorum. Evden çıkmama izin vermiyor” dedi. Mesajları gören arkadaşı polis ekiplerine ihbarda bulundu. Canlı konumdan genç kızın yerini tespit eden Beşiktaş polisi, gece saatlerinde adrese geldi. Genç kızın içeride olduğu belirlenmesi üzerine polis ekipleri, Nazlıcan A.‘yı içeriden çıkarttı. Genç kızın şikayetçi olduğunu söylemesi üzerine Hasan Can Kaya da emniyete götürüldü fakat genç kızın şikayetçi olmaması üzerine Hasan Can Kaya savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

 

Emniyette ifadesi alınan genç kız, özel bir üniversitenin mezuniyet partisinde Hasan Can Kaya ile tanıştığını, daha sonra birlikte evine gittiklerini, burada bir süre alkol alıp sohbet ettiklerini, sohbet esnasında Kaya’nın kendisiyle yakınlaşmak istediğini, kendisinin ise reddedince evde çıkmak istediğini söyledi. Kaya’nın kendisinin evden çıkmasına izin vermediğini anlatan genç kız, bunun üzerine arkadaşına canlı konum ve mesaj atarak polise ihbarda bulunmasını istediğini söyledi. Ancak Nazlıcan A. emniyette, kendisini alıkoyan Kaya’dan şikayetçi olmadığını belirtti.

Bunun üzerine polis ekipleri genç kıza, olay yasal hakları hakkında bilgi vererek yaşanan olayı ve genç kızın ifadesine savcılığa aktardı. Savcılık ise tutanak tutulması sonrasında emniyette bulunan Hasan Can Kaya’nın serbest bırakılmasını talimatını verdi. Emniyette ifadesi alınan Kaya ise suçlamaları reddederek iddia edilenlerin yaşanmadığını ve Nazlıcan A. evde bulunduğu esnada evde başka kadınların da olduğunu iddia etti. Tutanak tutulması sonrasında Hasan Can Kaya serbest bırakıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin