Gülşah Çomoğlu kimdir, neden öldü, hastalığı neydi? Gülşah Çomoğlu hangi dizilerde oynadı?

Genç oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti. Ünlü ismin ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Başarısıyla adından söz ettiren Çomoğlu, henüz 38 yaşında genç bir anneydi. Üzen haberi Kızılcık Şerbeti dizisinde 'Nursema' karakterini oynayan Ceren Karakoç, Instagram hesabından duyurdu. Peki, Gülşah Çomoğlu kimdir, neden öldü, hastalığı neydi? Gülşah Çomoğlu hangi dizilerde oynadı?

Google Haberlere Abone ol
Gülşah Çomoğlu kimdir, neden öldü, hastalığı neydi? Gülşah Çomoğlu hangi dizilerde oynadı?

Gülşah Çomoğlu'nun ölüm haberi sevenlerini yıktı. Ceren Karakoç, sosyal medya hesabından Çomoğlu'nun fotoğrafını paylaşarak “Ah Gülşah güzel arkadaşım. Sen beni bitirdin. Gittiğin yer incitmesin seni” notunu düştü. 38 yaşında hayata gözlerini yuman Gülşah Çomoğlu'nun ölüm nedeni merak konusu oldu. Peki, Gülşah Çomoğlu kimdir, neden öldü, hastalığı neydi? Gülşah Çomoğlu hangi dizilerde oynadı? İşte hayat hikayesi...

GÜLŞAH ÇOMOĞLU KİMDİR, NEDEN ÖLDÜ, HASTALIĞI NEYDİ?

Ünlü oyuncu Gülşah Çamoğlu; 30 Mayıs 1986'da Ankara'da dünyaya geldi. Bir süredir kanser tedavisi gördüğü öğrenilen Çomoğlu, 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü hayatını kaybetti. Ünlü ismin ölüm haberini Ceren Karakoç, Instagram hesabından, "Ah Gülşah güzel arkadaşım. Sen beni bitirdin. Gittiğin yer incitmesin seni” sözleriyle duyurdu.

Gülşah Çomoğlu kimdir, neden öldü, hastalığı neydi? Gülşah Çomoğlu hangi dizilerde oynadı?

Çomoğlu'nun eşi Gökhan Günal ise Instagram hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Canım eşim, hayatımın neşesi, güzel kızımızın annesi Gülşah Çomoğlu'nu maalesef kaybettik. Cenazesi yarın perşembe günü öğle namazını müteakip Altunizade Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nden kalkacak. Kanlıca Camii'nde defnedilecektir."

Gülşah Çomoğlu, 2018'de Gökhan Günal ile nikah masasına oturmuştu. Çomoğlu'nun Pera adında 2 yaşında bir kızı bulunuyor.

Gülşah Çomoğlu kimdir, neden öldü, hastalığı neydi? Gülşah Çomoğlu hangi dizilerde oynadı? - Resim : 2

GÜLŞAH ÇOMOĞLU HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Bilkent Üniversitesi Konservatuvar Bölümünden mezun olan Gülşah Çomoğlu, 'İki Efendinin Kuşağı', 'Troyalı Kadınlar', 'Kafatası', 'Yeşil Kuş', 'Tanrı', 'Hürrem Sultan', 'Camdan Kalp' ve 'Venedik Taciri' adlı tiyatro oyunlarında oynadı. Çomoğlu, 'Unutma Beni' adlı dizide Asuman karakteriyle tanınıyordu. Ünlü isim 'Kasaba Doktoru'nda ise Bahar rolünü canlandırmıştı.

GÖKHAN GÜNAL KİMDİR?

Gülşah Çomoğlu'nun eşi Gökhan Günal, Atlas Copco'da Genel Vakum İş Hattı Yöneticisi olarak çalışıyor. Başkent Üniversitesi mezunu olan Günal, Atlas Copco'nun Vakum Teknolojisi İş Alanı'nda faaliyet gösteriyor. Kariyerine Endüstriyel Hava Bölümü Satış Mühendisi olarak başlayan Günal, ardından Endüstriyel Vakum Bölümü Satış Mühendisi olarak görev aldı. Daha sonra ise İstanbul'da Bölgesel Satış Müdürü olarak çalıştı.

Etiketler ölüm kimdir oyuncu
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin