Flaş!..İzmir'de baba vahşeti; 3 çocuğunu katletti! Birini yaraladı. Yakınlarını aradıktan sonra kendini de vurdu

İzmir'in Bornova ilçesinde resmen baba vahşeti yaşandı. 45 yaşındaki Vesim Şimşek dört çocuğundan 3'ünü silahla vurarak öldürdü birini de yaraladı. Cani baba yakınlarını aradıktan sonra kendini de vurdu.

Google Haberlere Abone ol
Flaş!..İzmir'de baba vahşeti; 3 çocuğunu katletti! Birini yaraladı. Yakınlarını aradıktan sonra kendini de vurdu

İzmir'in Bornova ilçesinde 45 yaşındaki Vesim Şimşek tabancayla 4 çocuğunu vurup intihar girişiminde bulundu. Cemre, Ceylin ve Nira Şimşek yaşamını yitirdi, Vesih ile Hiranur Şimşek ağır yaralandı.

Korkunç olay, sabah saatlerinde  Bornova’nın Merkez 4541/1 Sokak'ta yaşandı.. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Vesim Şimşek, çocukları Hiranur, Cemre, Ceylin ve Nira Şimşek'i kendine ait zeytinliğe getirdi. Burada henüz belirlenemeyen nedenle yanında bulunan tabancayla 4 çocuğuna art arda ateş etti. Çocuklar vücutlarının farklı yerlerine aldıkları kurşunlarla yere yığıldı. Ardından bir yakınını arayarak çocuklarını vurduğunu, kendisinin de intihar edeceğini söyleyerek bulundukları yeri bildiren Şimşek, aynı silahla intihara kalkıştı.

İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Cemre, Ceylin ve Nira'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Vesim ve Hiranur Şimşek ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

İnşaat işlerinde çalıştığı öğrenilen Şimşek'in eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Kaynak: DHA-İHA
Etiketler izmir baba dehşeti
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin