FLAŞ!..Ekrem İmamoğlu'ndan ölümlü metrobüs kazasına ilişkin ilk açıklama: Sürücü hatasına benziyor

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan 1 kişinin hayatını kaybettiği, 50 kişinin yaralandığı metrobüs kazasına ilişkin ilk açıklama geldi. İmamoğlu, "Görüntüler geldi bir sürücü hatasına benziyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ!..Ekrem İmamoğlu'ndan ölümlü metrobüs kazasına ilişkin ilk açıklama: Sürücü hatasına benziyor

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Küçükçekmece'de iki metrobüsün çarpıştığı kazaya ilişkin, "Görüntüler geldi bir sürücü hatasına benziyor. Konumlarına bakıyor arkadaşlarımız hızlıca tetkik edeceğiz." dedi.
Türkiye Belediyeler Birliğinin 28 Ağustos'taki encümen toplantısı için Adıyaman'da bulunan İmamoğlu, gazetecilere, kazaya ilişkin gelişmeleri takip ettiklerini söyledi.
Hayatını kaybeden vatandaşa Allah'tan rahmet dileyen İmamoğlu, şöyle konuştu:
"Trafik kazası yaşandı takip ediyoruz. Ne yazık ki hayatını kaybeden vatandaşımız var. İner inmez de gidip hastanede kontrollerini yapacağım. Görüntüler geldi bir sürücü hatasına benziyor. Konumlarına bakıyor arkadaşlarımız hızlıca tetkik edeceğiz. Başımız sağ olsun."

Küçükçekmece'de iki metrobüsün çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetmiş, 50 kişi yaralanmıştı. 2 metrobüs şoförü ile denetim amiri gözaltına alınmıştı.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin