FLAŞ! AK Parti'ye Geçecek İsimleri Tek Tek Açıkladı. Ferhat Murat İYİ Parti'ye Dikkat Çekti ve Tarih Verdi

AK Parti 23. yaşını kutlarken partiye çok önemli isimlerin katılacağı konuşuluyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yeni katılacak isimlerin olacağını doğrularken tv100 yayınında konuyla ilgili dikkat çeken iddialar geldi. Ankara'dan aldığı bilgileri canlı yayında aktaran siyasal iletişimci Ferhat Murat, AK Parti'ye kimlerin geçeceğini açıkladı ve çok önemli bir tarih verdi:  14'ünden sonra İYİ Parti'den çok şaşırtıcı isimler de AK Parti'ye geçecek. Bir tanesi eski sporcu...

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! AK Parti'ye Geçecek İsimleri Tek Tek Açıkladı. Ferhat Murat İYİ Parti'ye Dikkat Çekti ve Tarih Verdi

Gözler bugün AK Parti'nin kutlanacak olan 23. yıl kuruluş yıl dönümünde...

AK Parti'ye başka partilerden katılım beklenirken, konuyla ilgili dün bir açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yeni katılacak isimlerin olacağını doğruladı.

Dağ'ın açıklamaları sonrası herkes AK Parti'ye kimlerin katılacağını merak ederken siyasal iletişimci Ferhat Murat, tahminlerini paylaştı.

TV100 canlı yayınında Başak Şengül ile Doğru Yorum programında konuşan Murat, sayının arttığını belirterek "Bana gelen son bilgi 16 ilçe belediye başkanı AK Parti'ye geçecek. 4'ü bağımsız, 7'si yeniden Refah Partisi'nden, 3'ü İYİ Parti'den, 1'i ise CHP'den, 1'i de DEM'den" iddiasında bulundu.

"Bunun yanı sıra iki milletvekili de AK Parti'ye katılacak" diyen Murat "Bu iki milletvekili İYİ Parti'den AK Parti'ye geçecek. İkisi de geçtiğimiz aylarda istifa etmiş, bağımsız olarak Meclis'te yer alıyordu. Bu isimlerden biri Ahmet Ersagun Yücel, diğeri de Seyi̇than İzsi̇z" ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ'DEN BAŞKA GEÇİŞLER OLACAK

Ferhat Murat, yeni şaşırtıcı katılımlarında olabileceğini belirtirken, şu ifadeleri kullandı: Bilal Bilici'nin ismi de konuşuluyor. Kendi kanaati CHP'ye geçmek yönünde ancak babası AK Parti'ye geçmesini istiyor. Çünkü geçmişte bir belediye başkan adaylığı var. Dolayısıyla babasının blokesiyle karşı karşıya bir taraftan da. İYİ Parti'de şu anda görev olan bir genel başkan yardımcısı da AK Parti'ye geçmek için bir yol arayışında, flört halinde. Yakın zamanda da geçebilir. İsmi var da şimdilik paylaşmak istemiyorum. 14 Ağustos'tan sonra İYİ Parti'den çok şaşırtıcı isimler de AK Parti'ye geçecek. Bir tanesi eski sporcu. Sokak köpekleriyle ilgili çok öne çıkan bir isim daha vardı, onu da AK Parti'de görürseniz hiç şaşırmayın."

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin