Eski CHP lideri Kılıçdaroğlu Özgür Özel'e bayrak mı açıyor? Gazeteci Sancar: Kılıçdaroğlu harekete geçti

tv100'de ekranlara gelen Cansu Canan ile Özgür İfade programında Gazeteci Altan Sancar çarpıcı bir kulis bilgisi paylaştı. Kılıçdaroğlu'nun gelecek hafta Diyarbakır'a gideceğinin söyleyen Sancar "Kemal Kılıçdaroğlu harekete geçti.” dedi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel Kılıçdaroğlu için "Hiçbir zaman birinci partinin lideri olmadı" ifadelerine yer vermişti.

Google Haberlere Abone ol
Eski CHP lideri Kılıçdaroğlu Özgür Özel'e bayrak mı açıyor? Gazeteci Sancar: Kılıçdaroğlu harekete geçti

Gazeteci Murat Kelkitlioğlu, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Oda TV Yazı İşleri Müdürü Can Özçelik ve gazeteci Altan Sancar, Özgür İfade'nin konuğu oldu.

Sancar “Yayından önce Kemal Bey’e yakın isimlerle konuştuğumda çok açık söylediler. İmza toplama niyeti olduğunu söylediler. Ve bakın Diyarbakır’a gidiyor. Burada nereyi ziyaret edecek? Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, CHP il örgütü, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edecek. Hacı Bektaş’a da gidecek. İzmir’e de gitti biliyorsunuz. Kemal Kılıçdaroğlu harekete geçti.” dedi. 

‘EKREM BEY BİLE BÖYLE CEVAP VERMEZDİ’

Sancar sözlerinin devamında "Özgür Bey'in yaptığı açıklama Kemal Bey cephesinde fazlasıyla tepkiyle karşılanmış. Kemal Bey'e yakın birkaç isimle konuştuğumda şöyle bir cümle geldi ‘Ekrem Beye sorsalar bu cevabı vermezdi’ diye bir cümle kurdular.Kemal Bey sık sık şu ifadeyi kullanıyor; 'Sırtımdan hançerleyenler' diye. Muhtemelen Ekrem Bey'i işaret etmeye çalışıyor." dedi. 

NE OLMUŞTU?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün İstanbul’un Adalar ilçesinde yaptığı ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Özel "CHP artık iktidar partisidir halkın gözünde. Birinci partiye yakışacak işleri biz yapacağız. Kemal Bey hiçbir zaman birinci partinin lideri değildi. Çok istedi ama olmadı, çok çalıştık ama olmadı. Olsaydı o da benim dediğimi yapardı. Tayyip Erdoğan gibi birinci parti olup ikinci partinin elini sıkmayanlardan olmadık. Kemal Bey de hiçbir zaman zaten birinci partinin genel başkanı olmadı. Kemal Bey dışında, Kemal Bey adına bir şeyler söyleyen, eleştiren birkaç arkadaş var. O konuda CHP Genel Başkanı’nın ne yapacağı belli. Ne yapıyoruz? CHP Genel Başkanı olarak her söyleneni duymuyoruz İsmet Paşa gibi." demişti. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin