Esenyurt'ta 5 partiden 10 bin kişi CHP'ye katıldı. Rozetler Ahmet Özer tarafından takıldı

Esenyurt'ta farklı partilerden ayrılan 10 bin kişi Cumhuriyet Halk Partisi'ne katıldı. Yeni üyelerin rozetleri, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer tarafından takıldı.

Google Haberlere Abone ol
Esenyurt'ta 5 partiden 10 bin kişi CHP'ye katıldı. Rozetler Ahmet Özer tarafından takıldı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde, CHP'ye üye olan 10 bin kişi katılım töreni düzenlendi. 

Esenyurt'ta AK Parti, Memleket Partisi, Gelecek Partisi, Deva Partisi ve Yeniden Refah Partisi başkan ve yöneticileri ile çeşitli sivil toplum örgütü üyelerinden binlerce kişi CHP'ye katıldı.

Nazım Hikmet Kültür Merkezinde gerçekleşen katılım törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İl Başkanı Özgür Çelik, Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, milletvekili Ali Mahir Başarır, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, parti meclis üyeleri ile çok sayıda kişi katıldı.

Törende konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, CHP'ye katılımların artmasını sağlayacaklarını söyledi.

Özer, "Bize konulan tüm engellemelere ve kara propagandalara rağmen, halkımızın desteğiyle Esenyurt’ta büyük bir zafer kazandık. Hem Esenyurt’u, hem İstanbul’u aldık. Şimdi sıra Genel Başkanımızın önderliğinde Türkiye’yi yönetmeye geldi. Allah’ın izniyle iktidara yürüyoruz ve halkımızın partimize olan güveni günden güne artıyor. Bugünkü katılım töreni, bunun en somut göstergesidir. Bu adımın partimize hayırlı olmasını ve buradan Türkiye’ye dalga dalga yayılmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler chp esenyurt
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin