Ersan Şen'e canlı yayında soruldu: Eylem Tok davasını alır mısınız?

tv100'ün ilgiyle izlenen programlarından Kübra Par'la Farklı Açılar'da ünlü ceza ceza hukukçusu Ersan Şen'e, İstanbul'da 1 Mart'taki kazada Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur ve onu yurt dışına kaçıran annesi Eylem Tok davasını alıp almayacağı soruldu. Şen, dikkat çeken bir cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Ersan Şen'e canlı yayında soruldu: Eylem Tok davasını alır mısınız?

İstanbul'da 1 Mart'taki kazada Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur ve onu yurt dışına kaçıran annesi Eylem Tok ABD'de yakalandı. Mahkemeye çıkarılan anne ve oğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Independent Türkçe Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Çiçek, ceza hukukçusu Ersan Şen, akademisyen Dr. Alihan Limoncuoğlu, tv100'ün gündem belirleyen programlarından Kübra Par'la Farklı Açılar'da yaşananlar masaya yatırıldı.

"ŞARTLARDA ANLAŞIRSAK EYLEM TOK DAVASINI ALIRIM"

Par'ın "Eylem Tok gelse davasını alır mısınız?" sorusuna Şen yanıt verdi.

Şen, "Şartlarda anlaşırsak olur." yanıtını verdi. Par'ın "teklif geldi mi?" sorusuna ise Şen "Yok, hayır. 81 ildeki birçok dosya benim önümden geçer. " ifadelerini kullandı.

İYİ Partili Kürşad Zorlu, Par'ı arayarak Şen'e çağrıda bulundu.

Par, "Bu arada reklamda Kürşat Zorlu aradı Ersan Şen’e bir açıklama yaptı. ‘Ben Ersan Hocamı çok seviyorum ama sakın bu davayı almasın’ diyor." ifadelerini kullandı.

Şen ise sözlerine açıklık getirdi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin