Erdoğan ile muhabirin 'oje' diyaloğu sosyal medyada gündem oldu: Bu ojeler ne? Ben mi rüyadayım?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, partisinin grup toplantısının ardından Meclis'ten çıkmaya hazırlandığı sırada, bir gazeteciyle arasında geçen diyalog sosyal medyada gündem oldu. Farklı renklerdeki ojeleri gören Erdoğan, "Bu ojeler ne? Ojelerin modeli acayip... Ne yapacağım ben şimdi; ben mi rüyadayım?" sözleriyle şaşkınlığını ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a soru soran muhabirin ojeleri bir anda gündem oldu. TBMM'deki grup toplantısı sonrası Meclis'ten çıkmaya hazırlandığı sırada kendisine soru sormak isteyen gazeteci Rüya Akkuş'un ojelerini gören Cumhurbaşkanı Erdoğan, şaşkınlığını dile getirdi.

ERDOĞAN: "BU OJELER NE? BEN Mİ RÜYADAYIM?"

Akkuş, Erdoğan'a mikrofon uzatarak, "Kısa bir sorumuz olacaktı eğer..." dedi. Bu sırada Akkuş'un farklı renklerdeki ojeleri dikkatini çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ojeler ne? Ojelerin modeli acayip... Ben mi rüyadayım?" diye sordu.

Erdoğan ardından, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'e dönerek, "Parti sözcüsü olarak bir değerlendirme alalım" dedi.

Erdoğan ile muhabirin 'oje' diyaloğu sosyal medyada gündem oldu: Bu ojeler ne? Ben mi rüyadayım?

"EFENDİM YAZA HAZIRLIK"

Bunun üzerine Rüya Akkuş, "Efendim yaza hazırlık" cevabını verdi. Kısa süreli gülüşmelerin ardından Erdoğan gazetecilerin sorularını cevaplarken, Akkuş'un ojeleri sosyal medyada yankı uyandırdı.

Etiketler erdoğan muhabir oje