En düşük emekli maaşı belli oluyor. AK Parti Grup Başkanı Güler canlı yayında tarih verdi. En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

tv100'de Kübra Par'la Farklı Açılar programında AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, yaptığı açıklamada, en düşük emekli maaşına yapılacak zam teklifinin bugün öğlen saatlerinde duyurulacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
En düşük emekli maaşı belli oluyor. AK Parti Grup Başkanı Güler canlı yayında tarih verdi. En düşük emekli maaşı  ne kadar olacak?

tv100.com yazarı Fuat Uğur, Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan ASAM Başkanı Dr. Eray Güçlüer, emekli kurmay albay Dr. Dursun Çiçek, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Kübra Par'la Farklı Açılar programına konuk oldu. 

Kök maaş uygulaması nedeniyle emekli maaşı düşük kalan binlerce vatandaşın gözü kulağı ek zam düzenlemesinde. Yaklaşık 4 milyon emeklinin gözü ek zam düzenlemesindeyken AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'den tarih açıklaması geldi. 

 ZAM TEKLİFİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Par'ın "Emekliye zam ne olacak? Bu konudaki net açıklamayı ne zaman yapacaksınız? 12 bin TL olacağı iddiaları dolaşıyor. Bunun üzerine çıkma olasılığı nedir?" sorusu üzerine Güler "Şu anda benim rakam verme imkânım yok. Yarın öğlen civarı inşallah basın toplantısıyla Meclis Başkanlığımıza sunacağız." yanıtını verdi.

Kaynak: tv100.com
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin