Elon Musk'tan Milli sporcumuz Yusuf Dikeç'e jest! Diyalogları sosyal medyayı salladı

2024 Olimpiyatları'nda büyük başarı elde eden Türk atıcı Yusuf Dikeç ile milyarder iş adamı Elon Musk arasında geçen diyalog, sosyal medyada paylaşım ve beğeni rekoru kırdı.

Google Haberlere Abone ol
Elon Musk'tan Milli sporcumuz Yusuf Dikeç'e jest! Diyalogları sosyal medyayı salladı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na damga vuran milli atıcı Yusuf Dikeç gündemden düşmüyor. Karışık takım 10 metre havalı tabanca kategorisinde Şevval İlayda Tarhan'la birlikte gümüş madalyayı ülkemize getiren ve atış tarzıyla dikkat çeken Dikeç, yeni açtığı X hesabından Elon Musk ile konuştu.

Paris 2024'te gündem olan Dikeç'in viral olan fotoğrafına daha önce yorum yapan ABD'li multi milyarder Elon Musk, Dikeç'in resmi hesabını açması ile birlikte milli atıcıyı takip etmeye başladı.

ELON MUSK'TAN JEST 

Milli Sporcumuz Yusuf Dikeç'in X hesabında bir ayrıcalık yer aldı. Dikeç'in isminin yanında yer alan mavi tikin yanına eyfel kulesi konuldu.

Elon Musk'tan Milli sporcumuz Yusuf Dikeç'e jest! Diyalogları sosyal medyayı salladı

DİKEÇ, MUSK'A İLGİNÇ BİR SORU YÖNELTTİ 

Kendisine gösterilen yoğun sevgiye hesap açarak karşılık veren Dikeç, X'in sahibi Musk'a ilginç bir soru yöneltti. Musk ve Dikeç arasındaki diyalog kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yusuf Dikeç meşhur pozuyla yaptığı paylaşımda Musk'ı etiketleyerek, "Merhaba Elon, sizce geleceğin robotları elleri ceplerinde olimpiyatlarda madalya kazanabilecekler mi? Bunu kıtaları birleştiren kültür başkenti İstanbul'da tartışmaya ne dersiniz?" dedi.

Elon Musk'tan cevap
Yusuf Dikeç'e cevap veren Elon Musk, "Robotlar her zaman hedefi tam ortasına vuracak. İstanbul'u ziyaret etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Dünyanın en büyük şehirlerinden biri" ifadelerini kullandı. İkilinin arasında geçen diyalog milyonlarca etkileşim aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin