Diyarbakır'da korkunç olay: Cezaevinden izinli çıkan babasını pompalı tüfekle öldürdü

Diyarbakır'da cezaevinden izinli olarak çıkan Bünyamin Sargül, oğlu Hasan Sargül tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Google Haberlere Abone ol
Diyarbakır'da korkunç olay: Cezaevinden izinli çıkan babasını pompalı tüfekle öldürdü

Korkunç olay, dün akşam saatlerinde Ergani ilçesi kırsal Pınarkaya Mahallesi’nde meydana geldi. 15 aydır Diyarbakır Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda hükümlü Bünyamin Sargül, izinli olarak çıkarak evine geldi. Bünyamin Sargül ile oğlu Hasan ve eşi Aydan arasında, bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Hasan, babası Bünyamin Sargül'e pompalı tüfekle ateş etti. İhbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin kontrolünde, Bünyamin Sargül'ün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Bünyamin Sargül’ün cenazesi, Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından kırsal Pınarkaya Mahallesi’nde defnedildi. Oğlu Hasan ve eşi Aydan Sargül ise gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen anne ve oğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Bünyamin ve Aydan çiftinin 9 çocuğundan 8’inin devlet koruması altında olduğu öğrenilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA
Etiketler Diyarbakır cezaevi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin