Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin açıklaması: Katledenlerin adalet önünde mutlaka hesap vermesini sağlayacağız

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran bu sabah saatlerinde ihbar üzerine dere kenarında ölü olarak bulundu. Narin Güran'ın ölümüne ilişkin aile yakınlarının da olduğu 21 kişi gözaltına alındı. Amca Salim Güran tutuklanmıştı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun cinayet hakkında açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuyu yakından takip ettiğini belirtti. Erdoğan da X hesabından açıklama yaptı, sürecin bizzat takipçisi olacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin açıklaması: Katledenlerin adalet önünde mutlaka hesap vermesini sağlayacağız

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Diyarbakır’da 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüne ilişkin açıklama yaptı.

Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, bugün cansız bedeni bulunan Narin Güran'a ilişkin soruşturmanın titizlikle devam etmesi ve olayın tam anlamıyla aydınlatılarak Güran'ın canına kastedenlerin adalet önünde hesap vermesi için konuyu yakından takip ettiğini söyledi.

Altun, Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasına ilişkin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Diyarbakır Bağlar'da 19 gün önce kaybolan ve ilk dakikadan itibaren güvenlik birimlerimiz tarafından aranan Narin kızımızın cansız bedenine ulaşılmış olması hepimizi kahretmiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, halihazırda yürütülen soruşturmanın titizlikle devam etmesi ve olayın tam anlamıyla aydınlatılarak Narin kızımızın canına kastedenlerin adalet önünde hesap vermesi için konuyu yakından takip etmektedir. Narin kızımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyoruz. Mekanı cennet olsun."

Erdoğan'ın açıklaması şu şekilde:

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bu sabah na’şına ulaşılan Narin kızımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Canice, vahşice katledilen Narin’in acı haberi hepimizi derinden yaraladı; üzüntümüzün tarifi yok. Narin kızımızın kayıp ihbarının alınmasından itibaren güvenlik güçlerimiz çok yoğun bir şekilde kendisine canlı ulaşmak için gayret gösterdiler. 19 gün boyunca süren aramalar neticesinde maalesef yüreklerimize su serpen bir haber alamadık. Narin’i katledenlerin adalet önünde mutlaka hesap vermesini sağlayacağız. Narin evladımızı bizden kopartanların hak ettikleri en ağır cezayı almaları için adli sürecin bizzat takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin