Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarihi Türkiye-Hollanda maçını stadyumda izledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye A Milli Futbol Takımı ile Hollanda Milli Takımı arasında EURO 2024 çeyrek final mücadelesini izlemek üzere Berlin'e gitti. Karşılaşma 2-1 Hollanda'nın üstünlüğüyle sona erdi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarihi Türkiye-Hollanda maçını stadyumda izledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye A Milli Futbol Takımı ile Hollanda Milli Takımı arasında oynanacak EURO 2024 çeyrek final mücadelesini izlemek üzere Berlin'e gitti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,, Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada yarı finale yükselmek için Berlin Olimpiyat Stadı'nda Hollanda ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'na destek vermek amacıyla "TUR" uçağıyla Berlin'e gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarihi Türkiye-Hollanda maçını stadyumda izledi - Resim : 2

Erdoğan'ı, Berlin Havalimanı'nda, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen ve diğer ilgililer de karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Çağatay Özdemir de Berlin'e gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarihi Türkiye-Hollanda maçını stadyumda izledi - Resim : 3

TARAFTARLARA SELAM VERDİ

Protokol tribününe gelişi sırasında Türk taraftarlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu. Erdoğan da taraftarlara selamlayarak karşılık verdi.

Erdoğan, ısınma hareketlerini tamamlayan ve soyunma odasına dönen milli futbolcuları da selamladı.

Karşılaşma 2-1 Hollanda'nın üstünlüğüyle sona erdi.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin