Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü ortaya çıktı. Nurettin Nebati, AK Parti İl Başkanlığı için isim önerdi. Erdoğan ne yanıt verdi?

Uzun süredir ortalarda gözükmeyen Eski Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü öğrenildi. Nurettin Nebati'nin bu görüşmede şu an önemli bir konumda olan “kadim dostunun” İstanbul İl Başkanı olması için ricacı olduğu aktarıldı.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü ortaya çıktı. Nurettin Nebati, AK Parti İl Başkanlığı için isim önerdi. Erdoğan ne yanıt verdi?

Nurettin Nebati 4 Haziran 2023'te görevini Mehmet Şimşek'e teslim etmişti. Nebati’nin batık bir ekonomiyi Şimşek’e devrettiği ve bu nedenle Şimşek’in işinin oldukça zor olduğu kamuoyunda uzun süre konuşuldu.

"NEBATİ KONUŞTU, CUMHURBAŞKANI YANIT VERMEDİ"

Nurettin Nebati’nin önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü ortaya çıktı. Gerçek Gündem’in haberine göre; bu görüşmede ekonomi konuşulmadı. Nebati kişisel bir istek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu talep etti. Nebati'nin bu talebi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edildi. Görüşme 20 dakika gibi kısa bir sürede tamamlandı.

Nebati önemli bir konumda olan dostunun İstanbul İl Başkanı olması için ricacı oldu. Bu talebi dinleyen Cumhurbaşkanı ise Nebati’ye herhangi bir yanıt vermedi. İstediğini elde edemeden Cumhurbaşkanının yanından ayrılmak zorunda kalan Nebati ile Türkiye ekonomisinin ise hiç konuşulmadığı aktarıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin