CHP'li başkandan çok konuşulacak atama. Eski TÜGVA yöneticisi belediye başkan yardımcısı olarak atandı

CHP'li Belediye Başkanı Burcu Köksal'dan çok konuşulacak atama. Eski TÜGVA İl Temsilcisi Cem Kasapoğlu'nu belediye başkan yardımcısı olarak atandı.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li başkandan çok konuşulacak atama. Eski TÜGVA yöneticisi belediye başkan yardımcısı olarak atandı

Bursa ve Balıkesir'in ardından Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal dikkat çeken bir atama yaptı. 

Seçim çalışmaları sırasında “Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak” açıklamasıyla CHP'lilerin de sert tepki gösterdiği Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal eski TÜGVA İl Temsilcisi Cem Kasapoğlu’nu Belediye Başkan Yardımcısı olarak atadı.

BirGün Gazetesi’nden İsmail Arı’nın haberine göre; belediyenin internet sitesinde Başkan Yardımcısı olarak atandığı belirtilen Kasapoğlu’nun özgeçmişinde “TÜGVA İl Temsilcisi” olarak görev aldığının gizlendiği görüldü.

Kasapoğlu’nun özgeçmişinde şu ifadeler yer alıyor: “2009-2015 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde farklı birimlerde görev aldı. 2015 yılından bu yana Afyonkarahisar Belediyesi’nde; Mezarlıklar Birim Sorumlusu, Muhtarlık İşleri Müdürü, Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü, İtfaiye Müdürü ve Kültür Sosyal İşler Müdürü olarak çalışmış olup; Hali hazırda Temizlik İşleri Müdürü olarak görev yapmaktadır. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne de vekaleten bakmaktadır.”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin