CHP ile MHP arasında tansiyon yükseliyor. Özgür Özel'e yönelik ağır sözler. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan Özel'e çok sert sözler: Haddini bildirmekten çekinmeyiz

CHP ile MHP arasındaki gerilim büyüyor. MHP'li kurmaylar Semih Yalçın ve Feti Yıldız'ın açıklamalarıyla başlayan ve ardından Devlet Bahçeli'nin sözleriyle tırmanan gerilimde CHP ve genel başkan Özgür Özel'i kızdıracak ifadeler Semih Yalçın'dan geldi. Yalçın, sosyal medya üzerinden yazılı bir açıklama yaptı ve Özel'e yönelik çok ağır ifadeler kullandı... CHP'den yanıt gecikmedi...

Google Haberlere Abone ol
CHP ile MHP arasında tansiyon yükseliyor. Özgür Özel'e yönelik ağır sözler. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan Özel'e çok sert sözler: Haddini bildirmekten çekinmeyiz

CHP ile MHP arasındaki söz düellosunda kavga kızışıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ikili görüşmeleri sonrasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün bir açıklama yapmış ve "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da şartlar ne olursa sonuna kadar yanında ve arkasında olacağımızı, kesinlikle yalınız bırakmayacağımızı herkes çok iyi bilmelidir." demiş ancak AK parti ile CHP arasındaki yakınlaşma için de "Bu kapsamda siparişi yapılan normalleşme ve yumuşama atmosferinin sürdürülebilir hale gelmesinin önünde şayet Milliyetçi Hareket Partisi bariyer olarak telakki ve tarif ediliyorsa, Bu konuda da geniş bir ittifak husule gelmişse, bize düşen sorumluluk ülkemiz ve milletimiz uğruna her türlü fedakarlığı göze almak, gereğini ise gönül huzuruyla yapmaktır." demişti.

Bahçeli, CHP'ye yönelik de eleştiriler getirmişti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel de dün bir açıklamada bulunmuş "Belli ki Cumhur İttifakı'nda bir sorun var. Metinde hem bir kopuş hem bir sadakat hem bir tehdit barınmış. Sayın Bahçeli ittifakından memnun değilse bizim ittifakımıza katılabilir" demişti.

GAZETECİLERE AĞIR SÖZLER

Dün ayrıca MHP'li kurmaylar bazı gazetecilerin ismini zikrederek sert suçlamalar yöneltmiş suçlamalardan CHP de nasibini almıştı. 

MHP genel başkan yardımcıları Semih Yalçın ve Feti Yıldız, Sinan Ateş cinayetini gündeme getiren gazetecilere yönelik sert ifadeler kullanan açıklamalarda bulunmuşlardı.

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı ve "İsimleri geçen gazetecilerin saçlarının teline dahi zarar gelirse bunu Semih Yalçın’dan biliriz." demişti.

ÖZGÜR ÖZEL: ARALARINDA FARK YOK

CHP Genel Başkanı Özgür Özel de, "MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter arasında bir fark yok. Normalleşmeden en çok onlar korkuyor. Çünkü normalleşen Türkiye'de kimse başkentin göbeğinde Ülkü Ocakları Başkanı'nın cenazesini sahipsiz bırakmaz" demişti.

MHP'DEN CHP'YE YÖNELİK ÇOK SERT AÇIKLAMA

MHP ile CHP arasındaki söz düellosunda kavga iyice kızıştı. Son açıklama MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan geldi. 

Yalçın, sosyal medya üzerinden yazılı bir açıklama yaptı ve Özgür Özel için çok ağır ifadeler kullandı...

İşte Semih Yalçın'ın açıklamaları....

CHP'nin sahte kabadayıları... Şimdiye kadarki açıklamalarımıza sessiz kalmayı tercih eden CHP sözcülerinin, bu defa ismimizi de zikrederek tafsilatlı cevap vermeye kalkması, onları cürmümeşhut hâlinde yakaladığımızın delili, suçluluk psikolojilerinin izharıdır. Gerçekler acıdır ve acıtır. CHP'nin ve sahte kabayı kılıklı sözcüsünün tatlı canını yaktık galiba.

CHP'nin yalancı ve mürai yüzünü millete anlatmaya ısrarla devam edeceğiz. CHP'nin yandaş basınla birlikte oynadığı sahte barış havariliği ve yumuşama tiyatrosunu ifşa etmeyi sürdüreceğiz.

Son olarak şunu soralım: Madem milliyetçisiniz, etnik ırkçılık ve Marksizm'in kucağındaki bölücü Dem Parti ile, yani terör örgütü PKK'nın siyasi acentesi ile ne demeye iş tutuyorsunuz? PKK'lıların kanlı eylemlerini hatırlayınca hiç yüreğiniz sızlamıyor mu? Şunu millete bir anlatın, biz de öğrenelim.

ÖZGÜR ÖZEL'E ÇOK SERT YANIT

ÖZGÜR ÖZEL’E HADDİNİ BİLDİREN CEVAP Özgür Özel, CHP’nin siyasi iş birlikleriyle ilgili sorularımıza cevap vermekten kaçınıp topu taca atarak aklınca seviyemize inmemekten bahsetmişsin. Sen zaten doğrudan MHP Divan üyelerini -üstelik isim zikretme cesaretini de gösteremeden- hedef alarak zaten düşük olan seviyeni iyice alçaklaştırdın.

BİZDEN KORKUYORSUN

Bir siyasi parti genel başkanı gibi değil de, padişahtan kelle isteyen Celali elebaşı, bir sergerde gibi davranıyorsun. Lakin nefesini boşuna tüketiyorsun. Sahte kabadayılıkla bizi ürküteceğini sanıyorsan aldanıyorsun. İşi gücü, ülkeye yarar getirecek siyaseti bir kenara bırakıp bizimle uğraştığına göre; bizden adamakıllı korkuyor, tırsıyorsun.

Tıpkı tehlike olmadığı zamanlarda yumruğunu sallayan korkaklara benziyorsun. MHP’nin iç işlerine karışma hadsizliğin de cabası… Sen önce kendi partinin içindeki sorunları çözmeye çaba göster. Bize sataşıp bizimle uğraşarak Yerel Seçimlerin rüzgârında ötelenen parti içi kavgalarının üstünü örtemezsin. Senin partinde öyle tipler var ki gıdım gıdım altını oyarlar. Sonra bir bakmışsın ki koltuk altından gidivermiş. Ama şu sıralar kapıldığın kibir ve gurur yüzünden ayağın yerden kesilmiş. Kibrin ve enaniyetin, gözünü kör etmiş. Gerçekleri göremiyorsun. Hayatta insanı mahveden üç şey vardır Özgür Özel... Bunlar; korkaklık, gurur ve öfkedir. Sende bunların üçü de var.

HAD BİLDİRMEKTEN ÇEKİNMEYİZ

Korkaklar; yalan, iftira ve çamuru silah olarak kullanırlar. Korkaklar; duyguları istismar eder, hassasiyetleri şeytanca kaşırlar. Üzerlerine gidince çabucak öfkelenirler. İşte sen tam da böyle birisin. Menfur bir cinayeti istismar ederek kirli siyasetine katık ediyorsun. Birilerinin zembereklerini kuruyor, hassasiyetlerini tahrik ediyorsun. Her gün biraz daha çirkinleşiyor, çirkefleşiyorsun. Haddini bilmeden bize saldırmaya devam edersen, sana kemali memnuniyetle haddini bildirmekten çekinmeyiz. Senin riyakârca efelenmelerinin, laf ebeliklerinin altında kalmayız. Layık olduğun tarzda muamele ve hitap ederiz. Biz varız; sen de buyur, böyle devam et! Hodri meydan! Özgür Efendi; Şahsımı ve mesai arkadaşım İzzet Ulvi Yönter’i maksatlı olarak hedef alan hezeyanlarının, millet nezdinde karşılığı olup olmadığını da zamanla göreceksin.

İZZET ULVİ YÖNTER DE AÇIKLAMA YAPTI

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter de sosyal medyadan açıklama yaptı ve "Laf söyledi bal kabağı, koy tabağa ye sabaha…Yüzü sanki kösele derisi, ne desek nafile…Zira gafile kelam nafile kelam…Özgür, anormal zihniyetini normalleşme diye yutturmaya kalkışman komedi…Bizim korkumuz olmaz, korkan senin gibi olsun! Bizi kiminle konuştun veya konuşuyorsun bilemem, ama güvenme işbirlikçi ve kripto dostlarına saman doldururlar kirli postuna…İspat bekliyoruz Özgür, ispat…Bize yönelik iddialarını ispat etmezsen namertsin" ifadelerini kullandı.

CHP'JET YANIT

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in açıklamalarına tehdit ve hakaretle yanıt veren MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter'e çok sert cevap verdi. Aytekin, "Cumhuriyet Halk Partisi'ni ve Genel Başkanını tehdit etmek sizin haddinize değildir" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır da MHP'li Semih Yalçın'ın sözlerine, "Sen pespaye ucuz tehditlerle birilerini sindirdiğini düşünebilirsin, sen bir azmettirici olabilirsin ama biz de 101 yıldır senin gibi ucuz pespaye tehditlerde bulunanlarla mücadele ediyoruz" şeklinde yanıt verdi.

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin