Canlı yayında gündem olacak İYİ Partili Koray Aydın kulisi: Perşembe veya cuma günü partisinden istifa edecek

tv100'de Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programına konuk olan Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç çok konuşulacak bir kulis verdi. Sevinç, İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın önümüzdeki perşembe veya cuma günü partisinden istifa edeceğini söyledi. 

Google Haberlere Abone ol
Canlı yayında gündem olacak İYİ Partili Koray Aydın kulisi: Perşembe veya cuma günü partisinden istifa edecek

CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, gazeteci-yazar Murat Kelkitlioğlu, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Oda TV Yazı İşleri Müdürü Can Özçelik, Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programına konuk oldu.  31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nin ardından olağanüstü kurultaya giden İYİ Parti'de başkanlık yarışını kaybeden Koray Aydın'ın İYİ Parti'den istifa edeceği yönündeki iddialar programda masaya yatırıldı.

Sevinç verdiği kulis bilgisinde "Koray Aydın'a yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Aydın İYİ Parti'den önümüzdeki perşembe ya da cuma günü istifa edecek" dedi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, tv100'e özel yaptığı açıklamada "Koray Bey için böyle bir şeye ihtimal vermem. Ben Koray Bey ile görüşüyorum, saygı duyduğumuz bir büyüğümüzdür. Türkiye'nin içinde bulunduğu bu zor koşullarda istifa edeceğine ihtimal vermiyorum" dedi.

Kaynak: tv100.com
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin