Bunu söylemem soruşturmaya çok büyük zarar verir... tv100 muhabiri Canan Altıntaş Narin soruşturmasını bölgeden canlı yayında anlattı, gözyaşlarını tutamadı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 Ağustos'tan beri kayıp olan Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldığını duyurdu. Narin'in cansız bedenine köye iki kilometre uzaklıktaki gölette çuval içinde bulunduğu kaydedildi. İlk günden beri bölgede olan tv100 muhabiri Canan Altıntaş canlı yayında soruşturma hakkında kritik bilgiler verdi. Altında canlı yayında gözyaşlarını tutamadı.

Google Haberlere Abone ol
Bunu söylemem soruşturmaya çok büyük zarar verir... tv100 muhabiri Canan Altıntaş Narin soruşturmasını bölgeden canlı yayında anlattı, gözyaşlarını tutamadı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19 günden bu yana aranan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun." ifadesini kullandı.

Bugün yapılan ihbar sonrası mahalleye iki kilometre uzaklıktaki gölette yapılan çalışmalar sonrası çuval içinde Narin'in cansız bedenine ulaşıldı.

Narin'in cesedinin gece saatlerinde oraya bırakıldığı ihtimalinin üzerinde durulduğu, ilk bulgulara göre boğularak öldürüldüğü yönünde olduğu belirtildi.

Narin'in cansız bedeni incelenmesi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Olayın ilk gününden itibaren bölgede olan tv100 muhabiri Canan Altıntaş son bilgileri canlı yayında aktardı.

Altıntaş, "Narin’in yaşamadığını dün hissettim. Bir şey gördüm ve bunu hissettim. Ama soruşturma kapsamında bunu söyleyemiyorum. O köydeki herkesi artık çok iyi tanıyorum. Bunu söylemem soruşturmaya çok büyük zarar verir." dedi.

Altıntaş son bilgileri aktarırken gözyaşlarını tutamadı.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin