Buket Aydın yayını terk etti. Şaban Sevinç’ten özür geldi

tv100'de yayınlanan Cansu Canan Özgen'le Özgür İfade programına Gazeteciler Şaban Sevinç ve Buket Aydın arasındaki gerginlik damgasını vurdu. Sevinç'in sözleri sonrası Aydın yayını terk etti. Sevinç'ten dakikalar sonra özür geldi. Aydın'dan da açıklama var.

Google Haberlere Abone ol
Buket Aydın yayını terk etti. Şaban Sevinç’ten özür geldi

Cansu Canan Özgen'ın tv100'de sunduğu Özgür İfade programında Bizim Tv Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç ile Haber Et Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın arasındaki tartışma damgasını vurdu.

Şaban Sevinç'in Buket Aydın'a yönelik sözleri ortamı gerdi, Aydın'dan anında cevap geldi.

Buket Aydın "Görüyorsunuz değil mi yaptığı şeyi. Sana kim yazıyor o mesajları Şaban Sevinç? Seni kim böyle yönlendiriyor? Şov yapma. Haddini bil! Bu adam çok saygısız ve terbiyesiz bir insan ben bu yayını terk ediyorum ben bu kadar rezil ve seviyesiz bir kişiyle yayına devam etmem.. Hadsizsin. Çok terbiyesizsin Şaban Sevinç herkes senin ne yaptığını biliyor" diyerek yayını terk etti. 

Aydın yayını terk ettikten sonra Cansu Canan Özgen "Biraz erkek egemen bir iş yapıyorum ama söz konusu bu olay özelinde herkese lafım… Söz konusu olayda bir siyasetçi de olsa bir sonucu da olsa herhangi bir meslek dalındaki bir kadın da olsa hunharca belden aşağı çok rahat ve kolay bir şekilde konuya giriliyor ve  o kadın rencide edilebiliyor ve kamuoyunun önüne atılabiliyor. Sonra da kenara çekilip 'Ben yanlış anlaşıldım ben bunu kastetmedim ki kardeşim.' denilebiliyor." dedi.

SEVİNÇ: ÖZÜR DİLERİM

Bunun üzerine Şaban Sevinç de "Cansu benim sana büyük bir saygım var gerçekten sen de öyle gördüysen o zaman yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Bir kadına karşı saygısızlık yapmak... Kesinlikle öyle bir şey yok." dedi.

AYDIN: ÖZRÜNÜ KABUL ETMİYORUM

Aydın' sosyal medya hesabından da şu açıklamayı yaptı:

 Bu akşam yayının başından bu yana bu şahsın saldırılarına maruz kaldım. Onunla aynı fikirde olduğum anlar dahil olmak üzere bana sesini yükseltip küçümser bir tavırla konuştu. Sürekli bana sen diye hitap etti. Defalarca ben size diyorum dememe rağmen bana sen dedi. Anlattıklarımı anlayamıyorsunuz diyerek geri zekalı imasında bulundu.

Hepsine sustum. Ama bir ulusal kanalda adeta Twitter trolü gibi defalarca öyle olmadığını yalan olduğunu anlattığım bir takım saçmalıklar üzerinden beni susturmaya çalışmasına müsaade edemezdim. Kendisi benimle siyasi arenada laf yarıştıramadığı için bel altı vurmaya kalktı. Bir kadın olarak buna sessiz kalmak onurumu ve şerefimi zedeler.

Biz siyasi tartışmalara girebiliriz herkes fikrini açıkça söyler ; kavga edebiliriz. Ama saygısızlık ; bel altı imalar kavgayı kişiselleştirmek bunlar kabul edilemez. Konuyu kamuoyu vicdanına bırakıyorum. Son olarak bu şahsın özrünü asla kabul etmediğimi ifade etmek istiyorum.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin