BOMBA KULİS! Erken seçim için konuşulan 2 tarih. Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel ve Sinem Dedetaş iddiası. İşte CHP'nin planı...

Yaz aylarında olunmasına rağmen Ankara kulislerinde hareketli günler yaşanıyor. Meclis çalışmalarını sürdürüyor. TBMM için tatil 1 Ağustos'ta başlaması bekleniyor. Tatil öncesi gündem tekrar erken seçim oldu. Erken seçim için MHP'nin önerisi ile 2 tarih iddiası gündeme geldi. CHP'nin seçim ve aday stratejisi için de çarpıcı bir iddia geldi.

Google Haberlere Abone ol
BOMBA KULİS! Erken seçim için konuşulan 2 tarih. Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel ve Sinem Dedetaş iddiası. İşte CHP'nin planı...

1 Temmuz 2024 Pazartesi günü Meclis'in tatile girmesi gerekiyordu. Genel Kurul'da alınan kararla TBMM'nin çalışma süresi uzatıldı. Ankara'da da kulisler hareketlendi.

Asgari ücrete temmuz ayında zam yapılmaması, en düşük emekli aylığının 12.500 lirada kalması sonrasında erken seçim tartışmaları hareketlendi.

CHP Genel Başkanlığı'na oturduğu ilk günlerde erken seçim talebinin olmadığını dile getiren Özgür Özel partisinin grup toplantısında 'Geçim yoksa seçim var!' diyerek sandığı işaret etti.

Murat Muratoğlu'nun Youtube programına katılan gazeteci Remzi Özdemir erken seçim için çarpıcı iddialarda bulundu.

Özdemir, “MHP, erken seçim için Kasım 2024 ya da Nisan 2025’i düşünüyor. Erken seçim olması durumunda İmamoğlu cumhurbaşkanı adayı olacak. Özgür Özel, CHP Genel Başkanlığı’na devam edecek. Sinem Dedetaş, İBB Başkanı olacak.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin