Bolu Dağı'nda freni patladı, Kaynaşlı'da durdu! Taksiye çarpan freni patlayan TIR karşı şeride geçti, 7 kilometre sonra Kaynaşlı'da durdu

Bolu Dağı'nda freni tutmayan TIR adeta facia yaşatacaktı. Bir taksiye çarpan ve trafiğin yoğun olmasından dolayı karşı şeride geçen freni tutmayan TIR 7 kilometre sonra Kaynaşlı ilçesinde durabildi.

Google Haberlere Abone ol
Bolu Dağı'nda freni patladı, Kaynaşlı'da durdu! Taksiye çarpan freni patlayan TIR karşı şeride geçti, 7 kilometre sonra Kaynaşlı'da durdu

D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde freni tutmayan TIR'ın taksiye çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Bolu'dan İstanbul istikametine seyreden A.M. idaresindeki 14 GH 364 plakalı işlenmiş tavuk yüklü TIR'ın freni Bolu Dağı inişi Taşaltı mevkisinde boşaldı.

TIR'ın kontrolünü kaybeden sürücü, önündeki T.C. yönetimindeki 81 T 0513 plakalı taksiye çarptıktan sonra İstanbul istikametinde trafiğin yoğun olmasından dolayı karşı şeride manevra yaptı.

7 KİLOMETRE SONRA DURDU

Ters istikamette bariyerlere sürterek TIR'ın hızını düşürmeye çalışan A.M, yaklaşık 7 kilometre sonra Düzce'nin Kaynaşlı ilçesi Safranbolu mevkisinde aracını durdurabildi. Aracından inen sürücü, balatalardan duman çıktığını görünce çevredekilerin de yardımıyla polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Bölgeye gelen ekipler, TIR'ın balatalarında çıkan yangını kısa sürede söndürdü.

Öte yandan, TIR'ın çarptığı takside yaralanan İ.K, ambulansla Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin