Beyoğlu'nda can pazarı. 5 katlı binadaki daire alev alev yandı. Yangını çıkartan kişiyi bıçakladı, engelli arkadaşını kurtardı

İstanbul Beyoğlu’nda 5 katlı metruk binadaki bir daire alev alev yandı. Arkadaşıyla birlikte binadaki başka bir daire yaşan bir genç, yangını çıkartan kişiyi bıçakladı, engelli engelli kız arkadaşını kucağında binadan çıkarttı. Müdahale sırasında binada zaman zaman küçük çaplı patlamalar meydana geldi.

Google Haberlere Abone ol
Beyoğlu'nda can pazarı. 5 katlı binadaki daire alev alev yandı. Yangını çıkartan kişiyi bıçakladı, engelli arkadaşını kurtardı

Beyoğlu Gümüşsuyu’nda edinilen bilgiye göre sokak üzerinde bulunan boş bir binadaki dairede vakit geçiren iki kişiden biri ateş yaktı.

Alevler kısa sürede büyüyerek tüm daireyi sardı. Alevleri gören  vatandaşlar itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu.

O sırada binada bedensel engelli arkadaşıyla bulunan bir genç, yangını çıkartan kişiyi göğsünden ve karnından bıçakladı.

Bıçaklanan kişi can havliyle kaçarken, genç ise engelli kız arkadaşını kucağına alıp binadan çıkarttı. Dumandan etkilenin genç ile sevgiliye ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sırasında binada küçük çaplı patlamalar meydana geldi.

İGDAŞ ekiplerince sokaktaki doğal gaz hattı tedbiren kapatıldı.

Ekiplerin kontrol altına alarak söndürdüğü yangında, binada hasar oluştu.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin