BEŞİKTAŞ DOĞALGAZ PATLAMASI SON DURUM: 16 Mayıs Beşiktaş doğalgaz patlaması ölü, yaralı var mı?

İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki Türkali Mahallesi'nde 5 katlı bir binanın 3. katında doğalgaz patlaması yaşandı. Bölgeye itfaiye, polis, İGDAŞ ve sağlık ekipleri sevk edildi. Peki 16 Mayıs Beşiktaş doğalgaz patlaması ölü, yaralı var mı? İşte Beşiktaş doğalgaz patlaması son durum...

Google Haberlere Abone ol
BEŞİKTAŞ DOĞALGAZ PATLAMASI SON DURUM: 16 Mayıs Beşiktaş doğalgaz patlaması ölü, yaralı var mı?

Beşiktaş, 14 Mayıs 2024 Perşembe günü bir felaketle uyandı. Bir binanın 3. katında doğalgaz patlaması meydana geldi. Patlama sebebiyle çevre binalardaki dairelerin camları kırıldı. Patlamada bir can kaybı olup olmadığı merak ediliyor. İşte, Beşiktaş doğalgaz patlaması son durum...

BEŞİKTAŞ DOĞALGAZ PATLAMASI SON DURUM

İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki Türkali Mahallesi'nde 5 katlı bir apartmanın 3. katındaki dairede doğalgaz patlaması meydana geldi. Patlama nedeniyle çevre binalardaki dairelerin camları kırıldı ve beton parçaları park halindeki iki otomobilin üzerine düştü.
İhbarın yapılmasıyla bölgeye çok sayıda itfaiye, polis, İGDAŞ ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çalışmalar sürüyor.

ÖLÜ, YARALI VAR MI?

Yaşanan son dakika gelişmesinin ardından can ya da mal kaybı bulunup bulunmadığı merak ediliyor. Apartmanda meydana gelen patlamada bir kişinin yaralandığı öğrenildi.

Yaralanan işçi, sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.

Patlamanın nedenini belirlemek için incelemeler devam ediyor.

 

 

DOĞALGAZ PATLAMASI NEDEN OLUR?

Doğalgaz patlamaları sıklıkla yaşanabilen bir durumdur ve oldukça tehlikelidir. Bir ortamda doğalgaz varsa gazın belli bir bölgede birikmesi sonucu ve ardından kıvılcım ya da ateşle tetiklenmesiyle patlama meydana gelir. Bu patlama çok güçlü olduğundan can ve mal kaybına neden olabilir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin