Belediye Başkanı Bolu Dağı'nın adını değiştirdi. Faruk Özlü Bolu Dağı değil Düzce Dağı! dedi, Tanju Özcan çıldırdı: Akıllı ol

Eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, sosyal medya hesabından çok tartışılacak bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özlü, "Doğru bilinen yanlışlar vardır" dedi ve ekledi: Aslında Bolu tarafında dağ yoktur. Bolu tarafı ovadır. Dağ Düzce tarafındadır. Bolu Dağı değil Düzce Dağı'dır." dedi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan Özlü'ye sert yanıt geldi. "Kaynaşlı'yı, Yığılca'yı ve Akçakoca'yı elinden aldırma bana. Akıllı ol" dedi

Google Haberlere Abone ol
Belediye Başkanı Bolu Dağı'nın adını değiştirdi. Faruk Özlü Bolu Dağı değil Düzce Dağı! dedi, Tanju Özcan çıldırdı: Akıllı ol

Eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, sosyal medya hesabından çok tartışılacak bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özlü, "Doğru bilinen yanlışlar vardır" dedi ve ekledi: "Dağ Düzce tarafındadır. Bolu Dağı değil Düzce Dağı'dır."

25. ve 26. Dönem AK Parti Milletvekilliği ve 65. Dönem T.C Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yapan Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, sosyal medya hesabından çok tartışılacak bir açıklamada bulundu.

"BOLU DAĞI DEĞİL DÜZCE DAĞI!"

Başkan Özlü, yaptığı paylaşımla ‘Bolu Dağı’ isminin coğrafi olarak yanlış olduğunu belirtti. Özlü, "Doğru bilinen yanlışlar vardır. Yanlıştır, ama insanlar doğru sanırlar.

Bunlardan birisi de Bolu Dağı ismidir. Aslında Bolu tarafında dağ yoktur. Bolu tarafı ovadır. Dağ Düzce tarafındadır. Coğrafi yapısına göre burası Bolu Dağı değil, Düzce Dağı'dır. Yaşam alanı bakımından dağdaki yol boyu işletmelerin tamamına yakını da Düzcelilerin. Bu yanlışı düzeltelim" dedi. Özlü ayrıca, işletmelerin de Düzcelilerin olduğunu iddia etti ve  "Yaşam alanı bakımından dağdaki yol boyu işletmelerin tamamına yakını da Düzcelilerin. Bu yanlışı düzeltelim. Bu dağın doğru adı "Düzce Dağı" dedi.

"ELİNDEN ALDIRMA BANA, AKILLI OL"

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Özlü'nün sözlerine sosyal medyada sert yanıt verdi. Özcan, Özlü'ye "Kaynaşlı'yı, Yığılca'yı ve Akçakoca'yı elinden aldırma bana. Akıllı ol." yanıtına verdi. 

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Özcan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:  "Düzce'nin mevcut belediye başkanı Faruk Özlü. Bolu Dağı'na göz koymuş. Bolu Dağı, Bolu'nun simgesidir. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma. Kaynaşlı'yı, Yığılca'yı ve Akçakoca'yı elinden aldırma bana. Akıllı ol."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin