Baykal'ın Başına Gelenler Özgür Özel'in de Başına Gelebilir. Hilmi Daşdemir'den tv100'de Bomba Açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kırık ayağı bu haftanın gündemini belirlemiş ve ayağının kırılmadığı silahlı vurulduğu iddia edilmişti. Özel de bu duruma çok sert tepki vermiş ve FETÖ'cü hesapları suçlamıştı. tv100'de konuşan araştırmacı Hilmi Daşdemir, bu durumu hatırlattı ve bomba bir iddiada bulundu: Deniz Baykal'ın başına gelenler özgür Özel'in de başına gelebilir....

Google Haberlere Abone ol
Baykal'ın Başına Gelenler Özgür Özel'in de Başına Gelebilir. Hilmi Daşdemir'den tv100'de Bomba Açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel evinde talihsiz bir kaza geçirip ayağını kırmış ve bu nedenle de TBMM'deki Filistin oturumuna katılamamış ancak bir gün sonra Can Atalay ile ilgili olan görüşmelere kırık ayağıyla katılmıştı.

Özgür Özel ile ilgili ise FETÖ'cü hesaplar tarafından bir iddia ortaya atılmış ve Özel'in ayağının kırılmadığı ayağından silahla vurulduğu yönünde haberler çıkmıştı. Özgür özel de bu duruma tepki göstermiş ve bu iddiaları FETÖ'cü hesapların dile getirip yaydığını belirterek Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'e verdiği röportajda hastane raporlarını da göstererek bu iddiaları yalanlayıp cevap vermişti.

Bu iddialara sosyal medyadan da bir çok kişi tarafından tepki gösterilmişti.

tv100'de ilgiyle izlenen Hande Aydemir ile Şimdi Konuşalım programında ise CHP'deki son durumu masaya yatırıldı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir araya gelmesi konuşuldu. 

Programda söz alan araştırmacı Hilmi Daşdemir, Özgür Özel'in ayağının kırılmasıyla ilgili tartışmaları hatırlattı ve bomba bir iddiada bulundu.

Eski genel başkan Deniz Baykal'a yönelik kaset komplosunu hatırlatan Daşdemir, "Önümüzdeki günlerde FETÖ’cülerin Özgür Özel’le ilgili eğer kendi çizgisine getiremezlerse daha farklı ifşaları ya da dezenformasyonları olabilir. Baykal’ın başına gelenler de dahil olmak üzere onun gibi olaylar da hiç onaylamasak da yaşanabilir." iddiasında bulundu.

"FETÖ'cülerden her türlü pislik beklenir bunu bir yere not etmek gerekiyor. Deniz Baykal'ın başına geldiği gibi bu Özgür Özel için de olabilir diyorum" diyen Daşdemir'e Hande Aydemir "sizin bildiğiniz bir şey mi var?" diye sordu.

Daşdemir "bildiğim her şeyi söylemek durumunda değilim" cevabını verdi ve FETÖ'cülerin her şeyi yapabileceğini söyledi.

KASET KOMPLOSU NEYDİ?

Deniz Baykal kaset skandalı, Mayıs 2010'da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal ile CHP 23. dönem milletvekili Nesrin Baytok'un gizli çekim seks kaseti olduğu iddia edilen bir videonun internette yayımlanmasının ardından meydana gelmiş skandaldır. Videonun yayımlanmasının ardından Deniz Baykal CHP Genel Başkanlığından istifasını duyurmuştur.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin