Baturay Özdemir'den Meral Akşener'i kızdıracak şaka!

Baturay Özdemir dün gece Harbiye'de sahneye çıktı. Özdemir siyasi şaka yapmayı bıraktığını söyledi. Ancak peş peşe şakaları patlattı. Kahkaha tufanı yaşandı. Özdemir'in şakalarında Meral Akşener, Mehmet Şimşek, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş da nasibini aldı. Akşener şakası ise ayrıca dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
Baturay Özdemir'den Meral Akşener'i kızdıracak şaka!

MEDYATAVA/ÖZEL

Ünlü komedyen Baturay Özdemir, Harbiye Cemil Topuzlu Sahnesi'nde gösteri başlamadan önce sahneye çıktı, mini bir stand up yaptı. Bu mini gösteri büyük beğeni topladı. Özdemir, interaktif yaptığı bölümde izleyicilere bilet fiyatlarını sordu. İzleyicilerin bilet fiyatlarının pahalı olduğunu söylemesi üzerine Özdemir, kendi gösteri biletlerinin uygun olduğunu daha ucuz yapmasına Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in izin vermeyeceğini söyledi.

Sahnenin sol ve sağ tarafında kendi görüntüsünün olacağını söyleyen Ödemir, "Size kalmış sol tarafta Ekrem İmamoğlu, sağ tarafta Mansur Yavaş fotoğrafları da olabilir." dedi, alkış geldi. Özdemir ise "Aha işte İBB'nin davetlileri" diyerek şaka yaptı.

Gösteride Hasan Can Kaya'ya gönderme yapan Özdemir, "Seyirciyi bozdu. Seyirci karşılık vermeye başladı. 'Bir sı.ış anlatayım mı?' diyor herkes." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü'nü hatırlatan Özdemir, "Sağcılar ne yaptı hatırlıyor musunuz? Sigara yakıp izlediler adamı. 'Valla yürüyor, helal sana. Bolu'ye gelmiş bugün' dediler.' diye anlattı.

Özdemir, "Mansur Yavaş siyasetin bagını bulmuş fark ettiniz mi? Konuşmayarak oyunu artırdı adam. Sıfır. Konuşmuyor. 'Bu işler ne olacak?' diyorsun. Çorba iç diyor. Hiç girmiyor." derken Ekrem İmamoğlu için de 'Seneye burada tekrar sahneye çıkmam için oraya çok girmemem' lazım diyerek şaka yaptı.

Gösterilerine birçok siyasetçinin geldiğini ifade eden Özdemir, "Muharrem İnce geldi. İkin bölüme kalmadı. Hep cinsel şakalara güldü. Şaka şaka. İkinci parta da kaldı." dedi.

Binali Yıldırım'ın çok önemli pozisyonlarda bulunduğunu söyleyen Özdemir, "Mustafa Kemal, İsmet İnönü... İlk 5'te Binali Yıldırım. Bir ara teknolojiden sorumluydu. Sağda bu var. 'Ya ben Binali'yi tekonolojinin başına koysam ne olur?' Telgrafa geri mi döneriz?" dedi.

Siyasetçilerin gösterilerine gelmeye başlamasının kötü olduğunu ifade eden Özdemir, Meral Akşener'in İYİ Parti Genel Başkanı iken gösterisine 20 kişi ile geldiğini belirterek, "Şimdi gelse yazık 3 kişi filan." diyerek şaka yaptı. Akşener şakası seyircinin en çok hoşuna giden bölümlerden biri oldu.

Özdemir'in bir şakasına Akşener yanıt vermişti.

Ardından da Akşener ve ekibi Özdemir'i izlemeye gitmişti.

Baturay Özdemir'den Meral Akşener'i kızdıracak şaka!

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin