Barış Yarkadaş'tan canlı yayında bomba CHP kurultayı kulisi

Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı'nda tv100. com yazarı Barış Yarkadaş, CHP'nin yapacağı tüzük kurultayı hakkında kritik bilgiler verdi.

Google Haberlere Abone ol
Barış Yarkadaş'tan canlı yayında bomba CHP kurultayı kulisi

Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programında tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Gerçek Gündem Ankara Temsilcisi Altan Sancar, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk ve Gazeteci Murat Kelkitlioğlu oldu.

Programda CHP'de tüzük kurultayıyla ilgili önemli bilgiler paylaşan Barış Yarkadaş, konuyla ilgili edindiği bilgileri paylaşırken "Özgür Özel, tüzükle ilgili CHP milletvekillerini dinledi. Özel, toplantıda örgüt denetiminde ön seçim yapacağız. Milletvekilleri ve belediye başkanları için 3 dönem kuralı uygulanacak. Bu kural geçmişe yönelik de olacak. dedi." şeklinde konuştu.

Yarkadaş, sözlerinin devamında "Milletvekillerinin eleştirilerinden birisi cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi. Özel'in yanıtı ise parti tüzüğünde bunun yer aldığı yününde." ifadelerini kullandı.

68 DELEGE AÇIKLAMASI

Partideki Divan Başkanlığı için de bilgi veren Yarkadaş, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'in adının geçtiğini belirtti.

Yarkadaş ayrıca CHP eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'daki çalışma ofisine 68 kurultay delegesinin gittiğini bildirdi.

Kaynak: tv100.com
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin