Bakan Uraloğlu'ndan flaş Instagram açıklaması: Ciddi bir aşama kaydettik, taleplerimiz karşılanırsa açılacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: Siz bu ülkenin kurallarına uymak zorundasınız. Ciddi bir aşama kaydettiğimizi söyleyebiliriz. Talepler yerine getirilirse açılacak.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Uraloğlu'ndan flaş Instagram açıklaması: Ciddi bir aşama kaydettik, taleplerimiz karşılanırsa açılacak

Bakan Uraloğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

En az Instagram kadar ülkemizin kanunları ve kuralları var. 

Siz bu ülkede faaliyet gösteriyorsunuz, bu ülkenin kanunları yok mu. Bakın orada vahşice katledilmiş olan Haniye'nin taziyelerine bile paylaşım yaptırmıyor. 

Ciddi bir aşama kaydettik çok uzamadan hassasiyetlerimizi dikkate alacaklar. Vatandaşlarımızın mağduriyetleri noktasında gerekenleri yapıyoruz.

İki tane geniş katılımlı toplantı yapıldı ama dar anlamda görüşmeye devam ediyoruz. Evet sizin taleplerinizi karşıladık dedikleri anda erişimi sağlamış olacağız. 

Bir özür beyanları hala yok o zaman bizde kendi değerlerimizi kendi kanunlarımızı elbet koruyacağız asla yasaklı yaklaşım içerisinde değiliz. Hiçbir uyarı yapmadan engel getiriyor ya da tamamen blockluyor esasında ne kadarda haklı bir işlem yaptığımızı görüyoruz 

TALEPLER NELER?

Geçmişten beri uyarılarımızı özellikle katalog suçları dikkate almıyor olmaları haricinde bu platform Hamas terör örgütüdür diyor ama YPG değil diyor. Kusura bakmayın o zaman bizim ülkemizin hassasiyetlerini dikkate alacaksınız. 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin