Ankara Kazan'da TUSAŞ'a terör saldırısı... Teröristlerin en net görüntüsü

Ankara Kahramankazan’da saat 15.20 sularında nizamiye girişinde canlı bomba saldırısı yapıldı. Çatışma çıkarken, Özel Harekat Timleri bölgeye sevk edildi. Şehit ve yaralıların olduğu açıklandı. Teröristlerin içeri girdiği görüldü. Teröristlerin ilk görüntüsü de ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Ankara Kazan'da TUSAŞ'a terör saldırısı... Teröristlerin en net görüntüsü

Ankara Kahramankazan'da saat 15.20 sularında nizamiye girişinde canlı bomba saldırısı yapıldı. Patlama ve silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Ankara Kazan'da TUSAŞ'a terör saldırısı... Teröristlerin en net görüntüsü

PERSONELLER SIĞINAKLARA YÖNLENDİRİLDİ!

TUSAŞ-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş'nin, Havacılık Bulvarı Kahramankazan Ankara yerleşkesindeki giriş kapısındaki patlamanın ardından, silah sesleri duyuldu. Güvenlik nedeniyle personelin sığınaklara yönlendirildiği belirtildi. Dakikalar sonra ikinci bir patlama yaşandı. Saldırıyı 3 teröristin gerçekleştirdiği görüldü. Saldırganlardan birinin kadın olduğu belirtildi.

BAKAN YERLİKAYA: ŞEHİT VE YARALILARIMIZ VAR!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir. Resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız." açıklamasında bulundu.

Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden birinin net görüntüsü ortaya çıktı.

İşte o görüntüler:

Ankara Kazan'da TUSAŞ'a terör saldırısı... Teröristlerin en net görüntüsü - Resim : 3

Ankara Kazan'da TUSAŞ'a terör saldırısı... Teröristlerin en net görüntüsü - Resim : 4

Ankara Kazan'da TUSAŞ'a terör saldırısı... Teröristlerin en net görüntüsü - Resim : 5

TUSAŞ tesislerinde rehinelerin olduğu belirtiliyor.

Kaynak: DHA
Etiketler TUSAŞ saldırı ankara
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin