Akit TV Koordinatörü Muharrem Coşkun, başörtülü kadınları Anıtkabir paylaşımları üzerinden eleştirdi: Şükür için Anıtkabir'i seçiyorlar

Akit TV Koordinatörü Muharrem Coşkun, bu kez başörtülü kadınları Anıtkabir paylaşımları nedeniyle hedef aldı. Coşkun'un eleştirileri, sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

Google Haberlere Abone ol
Akit TV Koordinatörü Muharrem Coşkun, başörtülü kadınları Anıtkabir paylaşımları üzerinden eleştirdi: Şükür için Anıtkabir'i seçiyorlar

Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, başörtülü kadınları hedef aldı.

Kadınları, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrinin bulunduğu Anıtkabir’de yaptıkları paylaşımlar üzerinden hedef alan Coşkun, şunları yazdı:

“Kemalizm son yıllarda o kadar normalleştirildi ve meşrulaştırıldı ki; AK Parti ile haklarına kavuşan türbanlı kadınlar bile şükür için Anıtkabiri seçiyor.. Stockholm sendromu mu Celladına aşık olmak mı? Hafıza kaybı mı?

ATATÜRK ÜZERİNDEN AK PARTİ'Yİ ELEŞTİRMİŞTİ

Coşkun, geçtiğimiz nisan ayında da AK Parti'yi Atatürk üzerinden eleştirmişti:

AK Partililer Cumhuriyet Halk partililerden daha çok Atatürk demeye başladılar, daha çok Kemalizmi kutsamalar daha çok Anıtkabir ziyareti yapmaya başladılar. Zannettiler ki biz CHP’nin bile terk ettiği, onlara bile faydası olmayan şeylere sarılırsak bize şifa olacak.

Yani CHP bile onları artık taşımak istemiyor, Atatürk resmini görünür yerde göstermek istemiyor, utanıyor neredeyse, sen dört elle Atatürk’e sarılmaya çalışıyorsun ve geldiğimiz noktada “başkası olma kendin ol” ilkesini terk ettiği için, CHP’lilere şirin görünerek, CHP’li aday transfer edersek oylarımız artacak zannettiler.

Sahilden uzaklaştıkça boğulmaya doğru gittiler. Sayın Cumhurbaşkanı tespiti yaptı. İnşallah öncekiler gibi olmaz, yalaka takımları varsa, onu yanıltan varsa bence bunlar gözden geçirilmeli.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin